aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛ«Έπαιζε» η Ντέρμπι και έφαγε τεσσάρα από τον Μικ Μακάρθι

«Έπαιζε» η Ντέρμπι και έφαγε τεσσάρα από τον Μικ Μακάρθι

Η Κάρντιφ μπορεί να μην ήταν κυρίαρχη του αγώνα κόντρα στη Ντέρμπι, τελειώνοντας με 27% κατοχή της μπάλας, αλλά κατάφερε να πάρει τη νίκη με 4-0!

Σε τρομερή φόρμα βρίσκεται το τελευταίο διάστημα η Κάρντιφ, καθώς μετράει επτά νίκες στα τελευταία δέκα της παιχνίδια. Από τη μέρα που έκατσε στον πάγκο της, ο πρώην προπονητής του ΑΠΟΕΛ, Μικ Μακάρθι η ομάδα έχει αλλάξει προς το καλύτερο.

Πλέον, η Κάρντιφ βρίσκεται στην έκτη θέση της Championship με 53 βαθμούς, ξεφεύγοντας για τα καλά από τις θέσεις που οδηγούν στον υποβιβασμό. Τελευταίο «θύμα» της στο πρωτάθλημα ήταν η Ντέρμπι, την οποία διέλυσε με 4-0!

Ωστόσο, σημασία έχει ο τρόπος που ήρθε η νίκη για το συγκρότημα του Μακάρθι, καθώς με μόλις 27% κατοχή της μπάλας η Κάρντιφ όχι μόνο κατέκτησε τους τρεις βαθμούς αλλά βρήκε και τέσσερις φορές τον δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα απέναντι στη Ντέρμπι, με την τελευταία να ολοκληρώνει το ματς με 73% κατοχή της μπάλας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ