aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛ«Έπαιξε» για τον ΑΠΟΕΛ, τώρα πάει μετεγγραφή 11.000.000 ευρώ!

«Έπαιξε» για τον ΑΠΟΕΛ, τώρα πάει μετεγγραφή 11.000.000 ευρώ!

Το περασμένο καλοκαίρι δεν υπήρχε μεγάλη ελληνική ομάδα που δεν προτάθηκε. Το όνομα του έπαιξε έντονα στο ρεπορτάζ του Ολυμπιακού, αλλά προτάθηκε τόσο στον ΠΑΟΚ, όσο και στην ΑΕΚ, αλλά και στον ΑΠΟΕΛ!

Ωστόσο, ο Ισάκ Μπελφοντίλ ήταν ένα επικίνδυνο ρίσκο, αφού παρά το πέρασμα του από την Ίντερ, έδειχνε ποδοσφαιριστής σε ελεύθερη πτώση. Η Σταντάρ Λιέγης πήρε το ρίσκο, υπέγραψε τον 24χρονο Αλγερινό επιθετικό και μέσα σε μερικούς μήνες νιώθει σαν να έπιασε τον πρώτο αριθμό του λαχείου!

Οι εντυπωσιακές εμφανίσεις του Μπελφοντίλ σε Βέλγιο και Europa League έφεραν τις πρώτες προτάσεις (Θέλτα, Γουέστ Μπρόμιτς), όμως η Έβερτον έκανε μία πρόταση που άφησε τους Βέλγους με το στόμα ανοιχτό!

Οι Άγγλοι έριξαν στο τραπέζι 11 εκατομμύρια ευρώ και είναι πια θέμα ωρών να κάνουν δικό τους ένα παίκτη που η Σταντάρ Λιέγης πήρε τσάμπα την τελευταία μέρα των καλοκαιρινών μεταγραφών!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ