aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛ«Επαφές με ΑΠΟΕΛ για Ζαχίντ, αρνητική η πρόσληψη Ουζουνίδη»

«Επαφές με ΑΠΟΕΛ για Ζαχίντ, αρνητική η πρόσληψη Ουζουνίδη»

Το… ξαναζεσταμένο φαγητό της επιθυμίας του Παναθηναϊκού να διατηρήσει στο ρόστερ του τον Γκάγιας Ζαχίντ βάζει ξανά στο τραπέζι με δημοσίευμά της η ελλαδική εφημερίδα «Real News». Το ρεπορτάζ αναδημοσιεύει η οπαδική ιστοσελίδα panathinaikos24.gr και σε αυτό καταγράφεται πως ο τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού, Τσάβι Ρόκα έχει κτυπήσει την πόρτα του ΑΠΟΕΛ για να αρχίσουν επαφές.

Σημειώνεται, δε, ότι η πρόσληψη του Ουζουνίδη στην τεχνική ηγεσία του ΑΠΟΕΛ είναι αρνητική εξέλιξη στην προσπάθεια του Παναθηναϊκού, καθώς ο Εβρίτης τεχνικός έχει σε μεγάλη εκτίμηση τον Νορβηγό μέσο. Θυμίζουμε πως ο Ζαχίντ αγωνίζεται στην Ελλάδα ως δανεικός από τον ΑΠΟΕΛ έως το τέλος της τρέχουσας περιόδου, με τον Παναθηναϊκό να έχει ρήτρα αγοράς 1.600.000 ευρώ.

Αναλυτικά το δημοσίευμα

«Όπως αναφέρει το δημοσίευμα της «Real News» άνθρωποι του Παναθηναϊκού έχουν ήδη κάνει μια πρώτη προσέγγιση με την διοίκηση του ΑΠΟΕΛ, στον οποίο ανήκει ο Νορβηγός με πακιστανικές ρίζες μέσος μέχρι το 2021.

Τα δεδομένα της υπόθεσης είναι τόσο απλά, όσο και σύνθετα. Στην καλοκαιρινή συμφωνία των δύο ομάδων, που περιελάμβανε ετήσιο δανεισμό του ποδοσφαιριστή, μπήκε οψιόν αγοράς ύψους 1,6 εκ. ευρώ, και μάλιστα κατά μία Προφανώς το ποσό αυτό δεν είναι σε θέση να το πληρώσουν οι «πράσινοι» και κάπου εδώ δουλειά πιάνει ο Τσάβι Ρόκα.

Ο Ισπανός τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού στις συζητήσεις που θα κάνει με τους ανθρώπους του ΑΠΟΕΛ θα επιχειρήσει είτε να μειώσει το ποσό της ρήτρας, είτε θα προτείνει κάποιο εναλλακτικό σενάριο. Το σενάριο αυτό είναι καταβολή δόσεων προς το σύλλογο της Κύπρου, μέχρι και την οριστική κάλυψη του ποσού.

Συμπαραστάτη σ’ αυτή την προσπάθεια ο Τσάβι Ρόκα έχει και τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή, ο οποίος με τη σειρά του εμφανίζεται σε δηλώσεις του ενθουσιασμένος από την Ελλάδα, την Αθήνα και τον Παναθηναϊκό. Γεγονός που τον κάνει να θέλει να παραμείνει στους «πράσινους» τα επόμενα χρόνια.

Η συγκεκριμένη υπόθεση πέρα από θετικά έχει και αρνητικά. Στα αρνητικά είναι και η πρόσληψη του Μαρίνου Ουζουνίδη στον πάγκο του ΑΠΟΕΛ. Ο Εβρίτης τεχνικός έχει σε μεγάλη εκτίμηση τον Ζαχίντ και το προσεχές καλοκαίρι που θα γίνει η αξιολόγησή του, είναι πολύ πιθανό να ζητήσει ή να απαιτήσει από τη διοίκηση του συλλόγου της Κύπρου τον επαναπατρισμό του Ζαχίντ.

Σε κάθε περίπτωση η υπόθεση του ποδοσφαιριστή μπορεί να τραβήξει αρκετά, με τον Τσάβι Ρόκα να το γνωρίζει και να προετοιμάζεται κατάλληλα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ