aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΈντυσαν τον Τάαμαρι με τη φανέλα της Τραπεζούντας

Έντυσαν τον Τάαμαρι με τη φανέλα της Τραπεζούντας

Ολοένα και αυξάνονται τα δημοσιεύματα στην Τουρκία που κάνουν αναφορά σε ενδιαφέρον της Τραπεζούντας γι’ απόκτηση του Μούσα Τάαμαρι. Μάλιστα, η «Fanatik.com.tr» υποστηρίζει ότι η πρωτοπόρος του τουρκικού πρωταθλήματος συνεχίζει το μετεγγραφικό της σαφάρι καθότι κυνηγάει «το νεαρό αστέρι της κυπριακής ομάδας ΑΠΟΕΛ».

Τα… μαντάτα έφτασαν γρήγορα και στην Ιορδανία, αφού Μέσα Ενημέρωσης της γειτονικής χώρας κάνουν αναδημοσιεύουν τα όσα φημολογούνται στην Τουρκία για το μέλλον του συμπατριώτη τους άσσου. Και να έμεναν μέχρι εκεί; Ο δημοσιογράφος Αχμάντ Μαλλάχ, ο οποίος ειδικεύεται σε ρεπορτάζ Ολυμπιακών Αγώνων, δημοσίευσε φωτογραφία του Τάαμαρι ντυμένο με τη φανέλα της Τραπεζούντας. Ασφαλώς και πρόκειται για προϊόν μοντάζ.

Διαβάστε επίσης: «”Σύνδεσμος” Αλ-Τάαμαρι και Τραπεζούντα για μετεγγραφή από τον ΑΠΟΕΛ»

Υπενθυμίζουμε πως ο Τάαμαρι έχει συμβόλαιο με τον ΑΠΟΕΛ έως το καλοκαίρι του 2021 και αποτελεί περιουσιακό στοιχείο του ΑΠΟΕΛ. Το κατά πόσο οι γαλαζοκίρινοι θα μπουν σε διαδικασία πώλησής του στο τέλος της σεζόν θα εξαρτηθεί και από τις προτάσεις που θα έχουν ενώπιόν τους. Δύσκολοι (οικονομικά) καιροί, λόγω κορωνοϊού, όμως αυτό δεν σημαίνει και «ξεπούλημα».

Διαβάστε επίσης: Πετρίδης στο «Goal.com.cy»: «Όποιου δεν του αρέσει να πάει σπίτι του!»

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ