aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΔΙΕΘΝΗ ΜΠΑΣΚΕΤEUROPE CUPΕντυπωσιακός ο ευρωπαίος ΑΠΟΕΛ! (pics)

Εντυπωσιακός ο ευρωπαίος ΑΠΟΕΛ! (pics)

Μεγάλη νίκη σημείωσε ο ΑΠΟΕΛ στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του FIBA Europe Cup, επικρατώντας με 76-65 της Σιαουιλάι σε αναμέτρηση που πραγματοποιήθηκε στο «Ελευθέρια» στην Λευκωσία.

Κορυφαίος του αγώνα ο Μπερνατόφσκι που σημείωσε 17 πόντους (3 τρίποντα, 8 ριμπάουντ, 6 ασίστ), ενώ πολύ καλό παιχνίδι έκαναν οι Ράιτ (15 πόντοι, 1 τρίποντο, 7 ριμπάουντ, 2 ασίστ) και Μόμπλεϊ (13 πόντους, 5 ασίστ).

Με τη νίκη αυτή ο ΑΠΟΕΛ ανέβηκε στην 2η θέση του ομίλου, ξεπερνώντας την Παρντουπίτσε, η οποία πέτυχε την Τετάρτη (16/11) μία απρόσμενη νίκη απέναντι στην Τσμόκι Μινσκ εκτός έδρας. Ο ΑΠΟΕΛ και η Παρντουπίτσε έχουν από 8 βαθμούς, ενώ στην 1η θέση είναι η Τσμόκι Μινσκ με ένα βαθμό περισσότερο.

Την ερχόμενη βδομάδα για την 6η αγωνιστική του FIBA Europe Cup η Παρντουπίτσε θα φιλοξενήσει την, τελευταία στον όμιλο, Σιαουιλάι που δεν έχει πετύχει καμία νίκη, ενώ ο ΑΠΟΕΛ θα αγωνιστεί εκτός έδρας στην Λευκορωσία κόντρα στην Τσμόκι Μινσκ. Σε περίπτωση νίκης ο ΑΠΟΕΛ, με δύο πόντους ή περισσότερους, θα κατακτήσει την 1η θέση στον όμιλο.

Αν οι γαλαζοκίτρινοι ηττηθούν την επόμενη αγωνιστική και η Παρντουπίτσε επικρατήσει, τότε η ομάδα της Λευκωσίας θα τερματίσει στην 3η θέση του ομίλου, όμως θα έχει αρκετές πιθανότητες να προκριθεί ως μία από τις καλύτερες τρίτες ομάδες του θεσμού.

ΤΑ ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 11-12, 37-24, 59-44, 76-65

ΑΠΟΕΛ (ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΥΣΤΕΝΗΣ): Μπράουν 9 (3), Μύθιλλος, Κοιλαράς 2, Κούνας 8 (1), Μπάσεϊ 8, Μπερνατόφσκι 17 (3), Κασκίρης 4, Μόμπλεϊ 13, Ράιτ 15 (1).

ΣΙΑΟΥΙΛΑΙ (ΒΑΙΝΤΑΣ ΠΑΟΥΛΙΟΥΚΕΝΑΣ): Πάτερσον 3, Παζέρα, Γουέστ 7, Γκβεζντάουσκας 8 (2), Σάμπεκις 13 (1), Πιπίρας, Έκοντας 11, Μπάουμαν 12 (2), Τσεπούλις 11.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ