aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΈντονος ο Πετρίδης: Το χρέος του ΑΠΟΕΛ, οι πληρωμές παικτών και τα μπόνους

Έντονος ο Πετρίδης: Το χρέος του ΑΠΟΕΛ, οι πληρωμές παικτών και τα μπόνους

Mε έντονο τρόπο απάντησε ο πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ, Πρόδρομος Πετρίδης σε όσους κινδυνολογούν για τα οικονομικά της εταιρείας. Ο διοικητικός ηγέτης των γαλαζοκιτρίνων σε συνέντευξη Τύπου το πρωί της Πέμπτης ανέφερε πως το χρέος του ΑΠΟΕΛ είναι περίπου το ίδιο (5.500.000 ευρώ) με όταν ανέλαβε η παρούσα διοίκηση το 2013 και το μεγαλύτερο ποσό αφορά χρέη προς το κράτος που αποπληρώνεται εδώ και χρόνια με δόσεις. Ο Πρόδρομος Πετρίδης τόνισε πως ο ΑΠΟΕΛ ουδέποτε θα κινδυνεύσει οικονομικά όσο ο ίδιος βρίσκεται στο πηδάλιο της διοίκησης.

Η σχετική τοποθέτηση

«Το 2013 όταν ανάλαβε η διοίκηση ήταν 2.500.000 ευρώ το έλλειμμα και περίπου 5.500.000 ευρώ το χρέος προς το κράτος, φόρους κτλπ. Σήμερα είναι περίπου το ίδιο, με τους διακανονισμούς που κάναμε με το κράτος. Ουδέποτε θα κινδυνέψει οικονομικά ο ΑΠΟΕΛ όσο είμαι πρόεδρος εγώ.

Είμαστε 7 χρόνια στη διοίκηση. Η χειρότερη στιγμή ήταν πέρσι που δεν μπήκαμε ομίλους είχαμε έλλειμμα περίπου 7.000.000 ευρώ. Οι παίκτες δεν πήραν το μπόνους του Γιουρόπα Λιγκ, το οποίο με βάση την συμφωνία το παίρνουν αργότερα. Είναι πληρωμένοι τους μισθούς μέχρι τον Iανουάριο. Η διοίκηση προγραμματίζεται για το ιδιόκτητο γήπεδο. Αν κινδυνολογούν για να πολεμούν τον Πρόδρομο Πετρίδη, δεν θα το επιτρέψω. Δεν θα υπάρξει προβληματική επιβίωση του ΑΠΟΕΛ. Πάει και τελείωσε».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ