Έντονος ο Πετρίδης: «Ο ΑΠΟΕΛ δεν χρωστά σε κανέναν, θα το πω αψά…»

Σε έντονο ύφος απάντησε ο πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ, Πρόδρομος Πετρίδης σε όσους «λασπολογούν» τον ίδιο και την διοίκηση για τους χειρισμούς στο οικονομικό και όχι μόνο. Ο διοικητικός ηγέτης των γαλαζοκιτρίνων ανέφερε ότι ο ΑΠΟΕΛ δεν χρωστά σε κανέναν, ότι το ποδοσφαιρικό τμήμα είναι πληρωμένο και τον μισθό Μαΐου και πως οφείλονται μόνο τα πριμ κατάκτησης του πρωταθλήματος.

«Θα το πω αψά. Δεν υπάρχει καμία δικαιολογία εκτός της Κάρτας Φιλάθλου για τον κόσμο του ΑΠΟΕΛ να μην επιστρέψει στο γήπεδο. Σαν διοίκηση έχουμε κάνει τα πάντα για την Κάρτα, είμαστε οι μόνοι που ενεργοποιηθήκαμε από την πρώτη στιγμή. Και τώρα που μιλούμε προσπαθούμε για την ανατροπή της Κάρτας», ανέφερε αρχικά ο Πρόδρομος Πετρίδης και ακολούθως απάντησε σε έντονο ύφος σε όσους «λασπολογούν» τον ίδιο και τη διοίκηση του ΑΠΟΕΛ.

«Όλα αυτά που γράφονται από μερικούς για τον Πρόδρομο Πετρίδη ή για την διοίκηση ή για τους χειρισμούς γενικότερα, τα αποτελέσματα μιλούν από μόνα τους. Και σε πρωταθλήματα και σε ομίλους Ευρώπης και στο οικονομικό. Ποιόν ενοχλήσαμε στο οικονομικό; Ο ΑΠΟΕΛ σήμερα δεν χρωστά σε κανένα. Η ομάδα είναι πληρωμένη μέχρι τον Μάιο. Τους χρωστάμε μόνο το πριμ πρωταθλήματος. Τίποτε άλλο! Το μήνυμα που θέλω να στείλω είναι πως ο ΑΠΟΕΛ δεν είναι κανενός, είναι αυτοδύναμος. Δεν έχω να δώσω απαντήσεις σε κανένα που λασπολογεί για τους δικούς του λόγους. Αυτό που έχει να κάνει αυτός που είναι πραγματικός ΑΠΟΕΛίστας είναι να έρθει στο γήπεδο, τίποτε άλλο».

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ