aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΈντονος ο Πετρίδης για Μαντούκα: «Είναι ανεπιθύμητος, να σέβονται τον ΑΠΟΕΛ»

Έντονος ο Πετρίδης για Μαντούκα: «Είναι ανεπιθύμητος, να σέβονται τον ΑΠΟΕΛ»

ΤΟΥ ΣΙΜΟΥ ΠΑΦΙΤΗ (ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ)

Ο πρόεδρος της Εταιρείας ΑΠΟΕΛ Πρόδρομος Πετρίδης, κατά τη διάρκεια του γεύματος που παρέθεσε η διοίκηση των «γαλαζοκιτρίνων» στους εκπροσώπους των ΜΜΕ που ταξίδεψαν στο Άμστερνταμ για τον επαναληπτικό με τον Άγιαξ την Τετάρτη (28/8 – 22:00), αποκάλυψε πως έκλεισαν οι πόρτες του «Αρχαγγέλου» και για τον Γκουστάβο Μαντούκα.

Διαβάστε επίσης: Πετρίδης: «Πέτε μας τζιαι εμάς να ξέρουμε για τον Σόουζα»

Πέραν από το παιχνίδι, αναφέρθηκε και στον Βραζιλιάνο πρώην παίκτη της ομάδας, για τον οποίο είπε πως είναι ανεπιθύμητος για τον ΑΠΟΕΛ. Τόνισε πως ποδοσφαιριστές στους οποίους ο ΑΠΟΕΛ πρόσφερε πάρα πολλά από θέμα λεφτών και εμπειριών και συμπεριφέρονται με άσχημο τρόπο και επεμβαίνουν σε θέματα που δεν τους αφορούν, είναι ανεπιθύμητοι.

«O Mαντούκα έχει “Χ” από τον ΑΠΟΕΛ. Θέλουμε να σέβονται περισσότερο την ομάδα ποδοσφαιριστές που δοξάστηκαν στο ΑΠΟΕΛ», είπε χαρακτηριστικά μεταξύ άλλων ο διοικητικός ηγέτης των περσινών πρωταθλητών.

Διαβάστε επίσης: ΑΠΟΕΛ: Η αποκάλυψη του Πετρίδη για τον Καρλάο

Αξίζει ν’ αναφέρουμε ότι το γραφείο ατζέντηδων στην Ιταλία που εκπροσωπεί τον Καρλάο, είναι αυτό με το οποίο συνεργάζεται ο Μαντούκα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ