aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΈντονος ο ΑΠΟΕΛ: «Το ξεκαθαρίζουμε, στηρίζουμε προπονητή και παίκτες»

Έντονος ο ΑΠΟΕΛ: «Το ξεκαθαρίζουμε, στηρίζουμε προπονητή και παίκτες»

Στην μακροσκελή του ανακοίνωση (διαβάστε εδώ), ο ΑΠΟΕΛ ξεκαθαρίζει μεταξύ άλλων ότι στηρίζει προπονητή και ποδοσφαιριστή και παρουσιάζεται η σιγουριά πως η ομάδα θα στεφθεί ξανά πρωταθλήτρια.

Αναλυτικά το απόσπασμα:

«Ως Διοίκηση, ξεκαθαρίζουμε ότι θα στηρίξουμε στον απόλυτο βαθμό τον προπονητή και τους ποδοσφαιριστές μας και είμαστε βέβαιοι ότι με δουλειά και θέληση, θα στεφθούμε ξανά Πρωταθλητές. Ο κόσμος που πραγματικά νοιάζεται για την ομάδα πρέπει να σταθεί δίπλα της και να αποδείξει ότι “ΑΠΟΕΛ στα καλά, ΑΠΟΕΛΑΡΑ στα δύσκολα”.

Για να συμβεί αυτό πρέπει να κατανοήσουμε όλοι μας (και αυτό αφορά πρώτιστα εμάς, διοίκηση/τεχνικό επιτελείο/ποδοσφαιριστές και κατά δεύτερο, όλο τον κόσμο του ΑΠΟΕΛ) πως δεν φθάνει να λέμε μόνο ότι είμαστε ο ΑΠΟΕΛ, είμαστε μια μεγάλη ομάδα. Πρέπει αυτό να το αποδεικνύουμε σε κάθε αγώνα και σε κάθε λεπτό του παιχνιδιού. Και στον αγωνιστικό χώρο και στην κερκίδα. Μόνο αν κατανοήσουμε την πραγματικότητα, θα προχωρήσουμε στην επόμενη μέρα.

Η εντολή προς τους παίκτες και το τεχνικό επιτελείο, είναι ξεκάθαρη. Θα αγωνίζονται όσοι θα μπαίνουν μέσα στο γήπεδο για να παλεύουν το κάθε δευτερόλεπτο. Θέλουμε να είμαστε περήφανοι κάθε φορά που ο ΑΠΟΕΛ φθάνει στο τέλος ενός αγώνα. Όποιος δεν το κάνει αυτό, τότε θα θέτει τον εαυτό του εκτός. Ο ΑΠΟΕΛ πρέπει και θα αποκαταστήσει, ξανά την περηφάνια του κόσμου του, σε κάθε αγώνα, ανεξαρτήτως αποτελέσματος».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ