aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΕντονγκαλά: «Είναι αδιανόητο, έσπασαν ακόμα και αυτοκίνητα αλλά...»

Εντονγκαλά: «Είναι αδιανόητο, έσπασαν ακόμα και αυτοκίνητα αλλά…»

Αδιανόητο για τους οπαδούς του ΑΠΟΕΛ χαρακτήρισε το γεγονός πως οι γαλαζοκίτρινοι έμειναν εκτός Ευρώπης μετά από πολλά χρόνια, ο Ντιεμερσί Εντονγκαλά σε δηλώσεις του στη βελγική ιστοσελίδα walfoot.be. Ανέφερε επίσης περιστατικό στο οποίο οπαδοί έσπασαν ακόμα και αυτοκίνηταν παικτών.

Τόνισε παράλληλα πως ενώ όλοι γνώριζα ότι θα ήταν μια μεταβατική περίοδος, θα έπρεπε να τα έχουν πάει καλύτερα. Εξέφρασε ωστόσο την πίστη ότι η ομάδα βρίσκεται στο σωστό δρόμο μετά την άφιξη του Πουρσαϊτίδη.

Όσα δήλωσε ο Ντιεμερσί Eντονγκαλά:

Αρχικά είπε: «Είναι απογοητευτική η χρονιά, θα έπρεπε να τα έχουμε πάει καλύτερα. Χάσαμε την τελευταία ελπίδα να κερδίσουμε ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο, πριν από δύο ημέρες μετά την ήττα στα ημιτελικά του κυπέλλου. Είχαμε ήδη χάσει την θέση στην πρώτη εξάδα. Έχουμε ακόμα παιχνίδια στα πλεί οφ, όμως δεν υπάρχει τίποτα να κερδίσουμε».

«Είναι μια κακή σεζόν για τον ΑΠΟΕΛ, παρόλο που γνωρίζαμε ότι ήταν μια μεταβατική περίοδος. Ο σύλλογος έχει συνηθίσει να παίζει Ευρώπη, και δεν θα υπάρξει τίποτα τον επόμενο χρόνο. Αδιανόητο για τους οπαδούς, που έσπασαν ακόμη και αυτοκίνητα παικτών πριν από λίγους μήνες μετά από μια ήττα. Αλλά, εξακολουθώ να πιστεύω ότι είμαστε στο σωστό δρόμο μετά την άφιξη του νέου προπονητή μας, του τρίτου τη φετινή σεζόν. Ο Σάββας Πουρσαϊτίδης έφερε φρεσκάδα και ένα στυλ παιχνιδιού που αντιστοιχεί καλά στην ομάδα».

Για την δική του παρουσία στο ΑΠΟΕΛ: «Είχα ξεκινήσει καλά, μετά όμως υπήρξε η αλλαγή του προπονητή. Τραυματίστηκα επίσης δύο φορές και έλειπα οκτώ εβδομάδες. Επιπλέον, είχα κορωνοϊό. Από την μέρα που ήρθε ο τρίτος προπονητής είμαι πιο αποφασιστικός και τα στατιστικά μου βελτιώνονται. Σημείωσα ένα γκολ και είχα δύο ασίστ στις τέσσερις τελευταίες συμμετοχές μου. Υπάρχουν ακόμα λίγα παιχνίδια για να προετοιμαστούμε για τον επόμενο χρόνο, όπου θα πρέπει να πάμε πολύ καλύτερα».

Με το συμβόλαιο του να λήγει το 2023 αισθάνεται καλά στην Κύπρο όπως αναφέρει: «Οι εγκαταστάσεις είναι καλές και είναι καλό που ζω εδώ. Ωστόσο, είχαμε μια περίπλοκη χρονιά με τον κορωνοϊό και δεν μπόρεσα να απολαύσω τη χώρα όπως ήθελα. Να αναφέρω επίσης ότι είμαι μόνος εδώ, η οικογένειά μου παραμένει στο Βέλγιο. Το μέλλον μου; Νιώθω καλά εδώ, αλλά στο ποδόσφαιρο, όλα μπορούν να συμβούν πολύ γρήγορα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ