aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΕνσούε: «Βαρέθηκα τις μ@λ@κίες. Δεν με αφήνουν να παίξω»

Ενσούε: «Βαρέθηκα τις μ@λ@κίες. Δεν με αφήνουν να παίξω»

Τις δικές του απαντήσεις δίνει ο Εμίλιο Ενσούε μετά τη διαρροή των πληροφοριών ότι υπέπεσε σε σοβαρό παράπτωμα. το οποίο πιθανόν να αναγκάσει την εταιρεία ΑΠΟΕΛ να προχωρήσει σε αποδέσμευσή του δεξιού μπακ-χαφ από την Ισημερινή Γουινέα.

Διαβάστε επίσης: Σοβαρό πειθαρχικό παράπτωμα από τον Ενσούε και όλα πιθανά

Μέσω ενός μακροσκελούς μηνύματος στα Instagram Stories, ο Ενσούε υποστηρίζει τα εξής: «Σας ευχαριστώ όλους φίλοι του ΑΠΟΕΛ για την υποστήριξη. Παίρνω πολλά μηνύματα και το εκτιμώ πολύ. Πιστεύω δικαιούστε μια εξήγηση, για την ώρα δεν μπορώ να δώσω λεπτομέρειες, όμως σας υπόσχομαι ότι θα μάθετε την αλήθεια πολύ σύντομα, και όχι ότι γράφεται (ΜΕΓΑΛΑ ΨΕΜΑΤΑ). Κουράστηκα με αυτές τις μ@λ@κίες που γίνονται πάντα. Κάποτε σιωπούσα για να αποφύγω τα προβλήματα, όμως αυτή τη φορά δεν υπάρχει περίπτωση. Αυτή τη φορά δεν υπάρχει περίπτωση! Είναι μια λυπητερή μέρα για εμένα αυτό που έγινε, γιατί το μόνο που θέλω, είναι να παίζω ποδόσφαιρο και να βοηθάω την ομάδα. Αγαπώ αυτή την ομάδα και σας σέβομαι πάρα πολύ. Σας εύχομαι τα καλύτερα αυτό το σημαντικό Σαββατοκύριακο. Είμαι διαθέσιμος να παίξω, όμως δεν μου επιτρέπεται να παίξω, όπως την περασμένη βδομάδα… Μόνο ΑΠΟΕΛ».

Διαβάστε επίσης: Η μπάλα σε Τέτι και Πετρίδη για Ενσούε

Απομένει και η επίσημη τοποθέτηση του ΑΠΟΕΛ σχετικά με το όλο θέμα.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ