aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΕνσούε: «Δεν μας σεβάστηκε κανείς, ενώ τώρα…»

Ενσούε: «Δεν μας σεβάστηκε κανείς, ενώ τώρα…»

Στην «Μεικτή ζώνη» μίλησε ο Εμίλιο Ενσούε μετά την μεγάλη νίκη επί του Απόλλωνα (5-1). Ο ποδοσφαιριστής του ΑΠΟΕΛ αναφέρθηκε και στο γκολ που πέτυχε μετά την επιστροφή του στην δράση, καθώς για αρκετό χρονικό διάστημα ήταν εκτός λόγω τραυματισμού.

Αναλυτικά: «Όλη η ομάδα έπαιξε πολύ καλά, και από το πρώτο δευτερόλεπτο μπήκαμε για να δώσουμε το 200%. Γνωρίζαμε πως μπορούμε να νικήσουμε, είμαστε ο ΑΠΟΕΛ και έτσι πρέπει να συνεχίσουμε».

Για το γκολ που πέτυχε και την επιστροφή του: «Είμαι πολύ χαρούμενος. Δούλευα με την ομάδα, έκανα καλή διατροφή και όλα αυτά που έπρεπε να κάνω. Είμαι χαρούμενος για μένα αλλά ακόμα πιο χαρούμενος για την ομάδα. Ένιωσα πως την τελευταία εβδομάδα δεν μας σεβάστηκε κανένας, όμως τώρα μας σέβονται περισσότερο. Ο Απόλλωνας είναι μια πολύ καλή ομάδα και πιστεύω θα παλέψει μέχρι το τέλος, όπως και η ΑΕΚ. Μοναδικός μας στόχος είναι να δουλεύουμε σκληρά και να παίρνουμε τους τρεις βαθμούς. Είμαι πολύ χαρούμενος για την επιστροφή μου γιατί θέλω να παίζω για τον ΑΠΟΕΛ, αφού έμεινα όλο αυτό τον καιρό εκτός δράσης λόγω τραυματισμού. Ο κόσμος μας αξίζει την εμφάνιση που πραγματοποιήσαμε σήμερα».

Για την ήττα της ΑΕΚ από την ΕΝΠ: «Αυτό είναι καλό, αλλά δεν το ήξερα αφού δεν είχα δει το σκορ από πριν. Είναι πολύ νωρίς και πρέπει να το πάμε παιχνίδι με παιχνίδι. Πρέπει να βλέπουμε κάθε αγώνα ξεχωριστά, φέτος είναι πιο δύσκολα τα πράγματα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ