aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΕνώπιον μιας μεγάλης ποδοσφαιρικής πρόκλησης

Ενώπιον μιας μεγάλης ποδοσφαιρικής πρόκλησης

Ενώπιον μιας μεγάλης ποδοσφαιρικής πρόκλησης βρίσκεται ο ΑΠΟΕΛ. Αντιμετωπίζει απόψε για την 5η αγωνιστική των ομίλων του Champions League την κάτοχο του τίτλου Ρεάλ Μαδρίτης με στόχο το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Ο αγώνας θα γίνει στο ΓΣΠ, θα αρχίσει στις 21:45 και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από τα κανάλια Cytavision Sports 1 και Cytavision Sports HD. Όπως έχει ήδη ανακοινωθεί από ο ΑΠΟΕΛ, τα εισιτήρια του αποψινού αγώνα έχουν εξαντληθεί και το Στάδιο ΓΣΠ θα είναι κατάμεστο.

Η προετοιμασία του ΑΠΟΕΛ για τον αποψινό αγώνα ολοκληρώθηκε χθες με προπόνηση στον Αρχάγγελο και ο προπονητής Γιώργος Δώνης επέλεξε για τη αποστολή τους ακόλουθους ποδοσφαιριστές: Πέρεθ, Γκουδίνιο, Βούρο, Αλεξάνδρου, Λάγο, Μερκή, Ρουέδα, Καρλάο, Μοράις, Βινίσιους, Φαρίας,  Αλωνεύτη, Εφραίμ, Μακρή, Αντωνίου, Ζαχίντ, Σάλαϊ, Εμπεσίλιο, Μπερτόλιο, Ποτέ και Ντε Καμάργκο.

Ο ΑΠΟΕΛ έχει πάρει μέχρι στιγμής δύο βαθμούς στον όμιλο απο ισάριθμες ισοπαλίες με την Ντόρτμουντ ενώ η Ρεάλ είναι δεύτερη στον όμιλο με 7 βαθμούς έναντι 10 της Τότεναμ. Στον άλλο αποψινό αγώνα του ομίλου η Ντόρτμουντ υποδέχεται την Τότεναμ. Στην τελευταία αγωνιστική στις 6 Δεκεμβρίου ο ΑΠΟΕΛ θα αγωνιστεί εκτός έδρας με την Τότεναμ ενώ η Ρεάλ θα υποδεχθεί την Ντόρτμουντ.

Η βαθμολογία του 8ου ομίλου:

Τότεναμ
4 3 1 0 10 3 7 10
Ρεάλ Μαδρίτης
4 2 1 1 8 5 3 7
Μ. Ντόρτμουντ
4 0 2 2 4 8 -4 2
ΑΠΟΕΛ
4 0 2 2 2 8 -6 2

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ