aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΕνοχλημένος ο Κρίστιανσεν («Πρέπει να κοιτάξουν τον εαυτό τους στον καθρέφτη»)

Ενοχλημένος ο Κρίστιανσεν («Πρέπει να κοιτάξουν τον εαυτό τους στον καθρέφτη»)

ΤΟΥ ΗΛΙΑ ΠΟΝΗΡΟΥ

Νέες δηλώσεις στον Τύπο της Δανίας έκανε ο προπονητής του ΑΠΟΕΛ, Τόμας Κρίστιανσεν, ενόψει των διπλών αναμετρήσεων με την Κοπεγχάγη για τα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ, με το Δανό τεχνικό να παρουσιάζεται ενοχλημένος από τις δηλώσεις του Μάικ Γιένσεν από πλευράς Ρόζενμποργκ και να δίνει… αποστομωτικές απαντήσεις.

Ανάμεσα σε άλλα, ο Δανός τεχνικός ανέφερε:

“Έχουμε ένα κοινό που ζει πολύ έντονα το παιχνίδι και πραγματικά προσφέρει… στην ατμόσφαιρα, βάζοντας πίεση στον αντίπαλο. Έτσι, είμαστε χαρούμενοι όταν είναι στο πλευρό μας”.

“Όλες οι ομάδες θέλουν να έχουν τον επαναληπτικό στο γήπεδό τους. Όταν, όμως, δεν εξασφαλίσεις καλό αποτέλεσμα στο πρώτο παιχνίδι, τότε δεν έχει σημασία εάν η ρεβάνς είναι στο γήπεδό σου ή όχι”.

“Διάβασα καλά τι είπε ο Μάικ Γιένσεν (σ.σ.: ποδοσφαιριστής της Ρόζενμποργκ, ο οποίος τόνισε πως ο ΑΠΟΕΛ δεν φέρθηκε σωστά απέναντί τους και ευχήθηκε καλή επιτυχία στην Κοπεγχάγη). Αυτά που είπε ήταν άσχημα. Ότι έγινε, έγινε, αλλά απλά θεωρώ ότι ήταν μία απολογία και εξηγούσε κατά κάποιο τρόπο πώς απεκλείστηκαν, μετά από μία “κλειστή” μάχη. Φυσικά μπορώ να αντιληφθώ την οργή του μετά από μία τέτοια μάχη, στην οποία γνώρισε τον αποκλεισμό κι ενώ ήταν κοντά στο να πάρουν την πρόκριση. Είναι πολύ κατανοητό. Μίλησα, επίσης, μαζί του μετά τον αγώνα, ευχόμενοι ο ένας στον άλλο καλή τύχη. Έτσι, δεν υπάρχει κάτι άλλο και το θέμα έχει κλείσει”.

“Αν γνωρίζαμε εμείς τον αποκλεισμό, ίσως να έκανα κι εγώ παράπονα και να μιλούσα για τη συμπεριφορά της Ρόζενμποργκ, η οποία ήταν αντιαθλητική. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο”.

“Ο Μάικ και οι άλλοι πρέπει επίσης να κοιτάξουν πόσο χρόνο σπατάλησαν για καθυστερήσεις με τον τερματοφύλακά τους, για το ότι έπεφταν κάτω με κράμπες πολλές φορές. Όταν, όμως, πετύχαμε το γκολ, σηκώθηκαν και έπαιξαν. Έτσι, δεν μπορώ να αναφέρω πως τήρησαν το fair play”.

“Αν μας κατηγορούν για αντιαθλητική συμπεριφορά, τότε σίγουρα πρέπει να κοιτάξουν τον εαυτό τους στον καθρέφτη. Η Ρόζενμποργκ, όπως και άλλες ομάδες, χρησιμοποιούν τέτοιες μεθόδους. Πρέπει να δουν τι έκαναν αυτοί και μετά να κριτικάρουν τους άλλους για αντιαθλητική συμπεριφορά”.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ