aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΕνημέρωσε και παίρνει το αεροπλάνο για Ντουμπάι ο Ντε Βινσέντι

Ενημέρωσε και παίρνει το αεροπλάνο για Ντουμπάι ο Ντε Βινσέντι

Αντίστροφα κυλάει ο χρόνος για την επισημοποίηση της μετεγγραφής του Τόμας ντε Βινσέντι στον ΑΠΟΕΛ. Οι γαλαζοκίτρινοι παραδέχθηκαν δημόσια τις επαφές με τον Αργεντινό τονίζοντας πως θα πρέπει πρώτα να εξασφαλίσει την ελευθέρας του από την Σαμπάμπ Αλ-Αχλί.

Ο 29χρονος μεσοεπιθετικός ενημέρωσε τη διοίκηση του ΑΠΟΕΛ ότι σύντομα θα καταφέρει να πάρει το χαρτί ελευθερίας του και ακολούθως θα μεταβεί κατευθείαν στην Πολωνία, όπου πραγματοποιείται το βασικό στάδιο προετοιμασίας των πρωταθλητών.

Η εξέλιξη που προκύπτει είναι πως ο Ντε Βινσέντι μεταβαίνει στο Ντουμπάι (κάτι που δημοσιοποίησε ο ίδιος στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης) για τον σκοπό αυτό, επομένως τις επόμενες ώρες θα έχει συνάντηση με τους διοικούντες την Σαμπάμπ Αλ-Αχλί.

Διαβάστε επίσης: Αξία ανεκτίμητη ο Ντε Βινσέντι!

Εφόσον οι δύο πλευρές συμφωνήσουν για λύση της συνεργασίας τους, τότε το θέμα ένταξης του Αργεντινού στον ΑΠΟΕΛ έπειτα από δύο χρόνια θα είναι τυπικής διαδικασίας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ