aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΕνδιαφέρον για Πάβλοβιτς, τον βγάζει στο «σφυρί» η Ραπίντ

Ενδιαφέρον για Πάβλοβιτς, τον βγάζει στο «σφυρί» η Ραπίντ

Τον επόμενο σταθμό της ποδοσφαιρικής του καριέρας αναζητεί ο Αντρίγια Πάβλοβιτς. Ο Σέρβος επιθετικός μετά τη θητεία ενός χρόνου στον ΑΠΟΕΛ ως δανεικός από την Ραπίντ Βιέννης περιμένει ενδιαφερόμενες ομάδες, καθώς όπως σημειώνει σε δημοσίευμά της η ιστοσελίδα «Mozzartsport» δεν πρόκειται να παραμείνει στο ρόστερ της αυστριακής ομάδας, η οποία πλήρωσε 1.300.000 ευρώ για να αγοράσει τα δικαιώματά του από την Κοπεγχάγη.

Όπως αναφέρει σε ρεπορτάζ της η «hotsport.rs» η περίπτωση του Πάβλοβιτς δεν αφήνει αδιάφορο τον Ερυθρό Αστέρα. Η ομάδα του Βελιγραδίου θα ενισχυθεί στη μετεγγραφική περίοδο με επιθετικό ποδοσφαιριστή και η λύση του 26χρονου φορ δεν τους αφήνει αδιάφορους.

Η μέτρια σεζόν που είχε στην Κύπρο ο Πάβλοβιτς με μόλις πέντε γκολ σε 20 συμμετοχές σαφώς και δεν αποτελούν ισχυρό διαπραγματευτικό χαρτί για τον Σέρβο επιθετικό, ο οποίος διατηρεί συμβόλαιο με την Ραπίντ μέχρι το Καλοκαίρι του 2021.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ