aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΕνδιαφέρον από ομάδα της Αιγύπτου για τον Κόντη

Ενδιαφέρον από ομάδα της Αιγύπτου για τον Κόντη

Ο πρώην γαλαζοκίτρινος Χρήστος Κόντης βρίσκεται στη λίστα της Pyramids FC, προκειμένου να αποτελέσει τον διάδοχο του Ροδόλφο Αρουαμπαρένα στην τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Στη λίστα της Pyramids FC βρίσκεται ο Χρήστος Κόντης, σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr. Ο 45χρονος τεχνικός, που βρέθηκε στο στόχαστρο και του Ατρομήτου προτού αναλάβει την ομάδα ο Σάββας Παντελίδης, αρέσει στους διοικούντες την αιγυπτιακή ομάδα και δεν αποκλείεται να υπάρξουν άμεσα εξελίξεις.

Η Pyramids δεν έχει αρχίσει καλά το πρωτάθλημα, αφού βρίσκεται στην πέμπτη θέση με 22 βαθμούς, ύστερα από 14 αγωνιστικές και στο -8 από την πρωτοπόρο Ζάμαλεκ που έχει κι ένα παιχνίδι λιγότερο. Αποτέλεσμα, ο τεχνικός της ομάδας, Ροδόλφο Αρουαμπαρένα να βρίσκεται υπό πίεση, παρότι ανέλαβε την τεχνική ηγεσία μόλις τον περασμένο Νοέμβριο.

Η νίκη επί της Al Masry το απόγευμα της Τρίτης (02/03) του έδωσε παράταση ζωής, αλλά η πρόσληψη του Μίντο στη θέση του Τεχνικού Διευθυντή είναι πιθανό να φέρει ανακατατάξεις στην ομάδα, ειδικά αν συνεχιστεί η μέτρια πορεία.

Από την πλευρά του, ο Κόντης προέρχεται από μία καλή διετία στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα με τη Hatta, όπου απέκτησε εμπειρίες, ενώ επιθυμία του είναι να παραμείνει στο εξωτερικό.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ