aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΈνας «τζόκερ» στην άμυνα του Θρύλου

Ένας «τζόκερ» στην άμυνα του Θρύλου

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Το μήνυμα που έλαβε ο Ντενίς Πολιακόφ (φωτό) από τη διοίκηση του ΑΠΟΕΛ, ήταν ξεκάθαρο: «Έρχεσαι το συντομότερο στην Κύπρο και αρχίζεις προπονήσεις». Τα σχέδια για τον Λευκορώσο αμυντικό άλλαξαν άρδην, αλλά το μήνυμα ήταν κάτι περισσότερο από ευχάριστο για τον 26χρονο, ο οποίος δεν βλέπει την ώρα που θα ανοίξει το νέο κεφάλαιο στην καριέρα του.

Έβγαλε «φωνή» ο «Θρύλος»…

Εκεί που προοριζόταν για να ενισχύσει την ομάδα τη νέα αγωνιστική περίοδο, πακετάρει βαλίτσες και «πετά» την επόμενη εβδομάδα για την Κύπρο (θα έλθει την Τετάρτη) ώστε να αποτελέσει τη δεύτερη προσθήκη για τους γαλαζοκίτρινους. Και αυτό ένεκα, ασφαλώς, του σοβαρού τραυματισμού του Χεσούς Ρουέδα που θα μείνει παροπλισμένος για έξι τουλάχιστον μήνες.

Ο «Θεός» που χειρούργησε τον Βινίσιους!

Η επιλογή του υψηλόσωμου Πολιακόφ (1.84μ.), όπως λένε στην ομάδα, έγινε μετά από ενδελεχής μελέτη. Τον ποδοσφαιριστή παρακολούθησαν στον ΑΠΟΕΛ και αφού είχαν επιβεβαιώσει τις πολύ καλές συστάσεις που έλαβαν, δεν δίστασαν να… χτυπήσουν την πόρτα του. Ο δεξιοπόδαρος αμυντικός, ο οποίος από τον Ιανουάριο του 2012 αγωνίζεται στην ΜΠΑΤΕ Μπόρισοφ, δεν είναι τυχαίος. Η ΜΠΑΤΕ τον αγόρασε έναντι 750.000 ευρώ από τη Σολιγκόρσκ της Λευκορωσίας, κάτι που προφανώς έλεγε πολλά για την ποιότητά του. Αποτελεί βασικότατο στέλεχος της κορυφαίας ομάδας της Λευκορωσίας, έχοντας στο ρεπορτόριό του 7 γκολ και 8 ασίστ. Πανηγύρισε την κατάκτηση έξι πρωταθλημάτων, 1 κυπέλλου και 5 Σούπερ Καπ.

Δυναμικός κι αποφασιστικός ο «Βίνι»!

Συν τοις άλλοις, κουβαλάει και πλούσιες ποδοσφαιρικές παραστάσεις από τις διοργανώσεις της ΟΥΕΦΑ. Έχει αγωνιστεί σε ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά και στο Γιουρόπα Λιγκ ενώ είναι διεθνής με τη Λευκορωσία, έχοντας 27 συμμετοχές με την εθνική ανδρών της χώρας, με την οποία έκανε ντεμπούτο τον Νοέμβρη του 2010.

Με την «Κυρία»… ξεμπερδεύει νωρίς ο Ποτέ (vds)

Βρίσκεται σε πολύ καλή ποδοσφαιρικά ηλικία και το σπουδαιότερο όλων είναι πως μπορεί να αγωνισθεί σε όλες τις θέσεις της αμυντικής γραμμής. «Τζόκερ» δηλαδή στην άμυνα του Θρύλου. Κάτι που προσμετρήθηκε ως επιπλέον προσόν αφού θα δώσει την ευχέρεια στον Γιώργο Δώνη να τον χρησιμοποιεί αναλόγως των αναγκών της ομάδας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ