aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΈνας Θρύλος που... βαδίζει και παραπατά

Ένας Θρύλος που… βαδίζει και παραπατά

Όταν στις 4 τελευταίες αγωνιστικές από τους 12 διαθέσιμους βαθμούς μόλις 4 κατάφερες να πιστώσεις στο ταμείο (1 νίκη, 1 ισοπαλία, 2 ήττες), τότε έχεις πρόβλημα. Όταν απέναντι στην ουραγό και αδιάφορη ομάδα του πρώτου ομίλου που δεν είναι άλλη από την Ανόρθωση, μετά κόπων και βασάνων μέσα στο «σπίτι» σου, παίρνεις μόλις τον βαθμό της ισοπαλίας, τότε το λιγότερο πρέπει τάχιστα να εντοπίσεις τα λάθη σου και να τα διορθώσεις εάν θες πρωτάθλημα…

Για τον ΑΠΟΕΛ ο λόγος, ο οποίος στο χθεσινό παιχνίδι που διεξήχθη στο ΓΣΠ έχυσε την καρδάρα με το γάλα για δεύτερη σερί αγωνιστική και πλέον η μάχη για τον τίτλο πήρε μεγαλύτερη φωτιά (1-1)! Απέναντι σε μια «Κυρία» ψυχωμένη και καλά στημένη στον αγωνιστικό χώρο, βρέθηκε πίσω στο σκορ από κεφαλιά του Ίνιγο Καλδερόν (36’) και χρειάστηκε να έλθει το 87ο λεπτό για να πάρει έστω τον βαθμό της ισοπαλίας με κεφαλιά του Σεντρίκ Γιαμπερέ (87’).

Η ομάδα του Τόμας Κρίστιανσεν έστειλε ξανά ανησυχητικά μηνύματα ενόψει της συνέχειας, καθώς μόνο κατά διαστήματα θύμισε ΑΠΟΕΛ. Ήταν που ήταν «εγκλωβισμένοι» στο γήπεδο οι γαλαζοκίτρινοι για μεγάλο χρονικό διάστημα στο ματς, ήταν που ήταν άτυχοι με την αναγκαστική αλλαγή του Γιαννιώτα στα μισά του πρώτου μέρους, είδαν την εστία τους να παραβιάζεται πρώτη, χάνοντας και την ηρεμία τους.

Μάταια ο Κρίστιανσεν έδινε εντολές από τον πάγκο. Η ομάδα του κατάφερε στο πρώτο μέρος να δημιουργήσει μόλις μια καλή ευκαιρία με κεφαλιά του Κάνιας από εκτέλεση στατικής φάσης (34’), καθώς είχε αργή και προβλεπτή ανάπτυξη. Δηλαδή, ήταν βραχυκυκλωμένη, ενώ στην επανάληψη ήταν άτυχη και άστοχη σε αρκετές φάσεις πριν το γκολ της ισοφάρισης.

Η αδυναμία του ΑΠΟΕΛ να κρατήσει την μπάλα και να ελέγξει τον ρυθμό του αγώνα φάνηκε σταδιακά να βελτιώνεται με την είσοδο στο ματς του Εμπεσίλιο. Η αντίδραση έφερε και την τελευταία αλλαγή με τον Ντε Καμάργκο να περνά στη θέση του Λάγο σε μια απέλπιδα προσπάθεια να αποτραπεί η ήττα. Εκεί που η Ανόρθωση όλο και περισσότερο ταμπουρωνόταν, οι γηπεδούχοι γίνονταν όλο και πιο πιεστικοί, σώζοντας αν μη τι άλλο την ήττα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ