aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΈνας… έχασε την πτήση και δύο πρόλαβαν

Ένας… έχασε την πτήση και δύο πρόλαβαν

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΑΠΟΕΛ στην Κύπρο για τον αγώνα της Τετάρτης με αντίπαλο την Τότεναμ για την τελευταία αγωνιστική των ομίλων του UEFA Champions League. Ατομικό πρόγραμμα έκαναν σήμερα οι Ιωάννου και Καρλάο. Πρόγραμμα αποκατάστασης ακολούθησαν οι Βάτερμαν και Μιλάνοφ. Πρόγραμμα φυσιοθεραπείας ακολούθησε ο Εφραίμ.

Παρά το γεγονός πως ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα σήμερα, ο Γιώργος Δώνης συμπεριέλαβε στην αποστολή τον Καρλάο. Εκτός έμεινε σε άλλο ένα παιχνίδι ο Εφραίμ, ο οποίος έκανε πρόγραμμα φυσιοθεραπείας σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση. Στην αποστολή συμπεριλήφθηκαν και οι Ορ, Σόουζα έστω κι αν δεν έχουν δηλωθεί στην ευρωπαϊκή λίστα, όπως και ο Ιωάννου ο οποίος εδώ και καιρό είναι στο ιατρικό δελτίο.

Μετά το τέλος της σημερινής προπόνησης ο Δώνης ανακοίνωσε τους 23 ποδοσφαιριστές της αποστολής που θα ταξιδέψουν αύριο για το Λονδίνο: Πέρεθ, Γκουδίνιο, Αλεξάνδρου, Λάγο, Βούρος, Μερκής, Καρλάο, Ρουέδα, Ιωάννου, Μοράις, Βινίσιους, Φαρίας, Σόουζα, Αλωνεύτης, Μακρής, Αντωνίου, Ορ, Ζαχίντ, Εμπεσίλιο, Μπερτόλιο, Σάλαϊ, Ποτέ, Ντε Καμάργκο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ