aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΈνα «σπίτι» αξίας €1.000.000

Ένα «σπίτι» αξίας €1.000.000

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Το ιδιόκτητο γήπεδο της ακαδημίας ΑΠΟΕΛ στο Πασκάλ, το οποίο θα στεγάσει τις αγωνιστικές ομάδες, είναι πλέον έτοιμο, κάτι που προσμετράται αναμφιβόλως με θετικό πρόσημο όσον αφορά στην παρούσα διοίκηση. Από τη νέα αγωνιστική περίοδο θα αποτελέσει την έδρα των ακαδημιών και το κέντρο της ανάπτυξης των νεαρών ταλέντων του ΑΠΟΕΛ.

Η παράδοσή του θα γίνει με επίσημο τρόπο με την έναρξη της νέας αγωνιστικής περιόδου. Η συμφωνία που έχει γίνει με το Πασκάλ είναι για διαχείριση του γηπέδου για τα επόμενα 3 χρόνια. Αυτό το κόστος, που φθάνει σχεδόν το ύψος του €1.000.000, θα καλυφθεί μακροπρόθεσμα αφού μόνο το ετήσιο κόστος ενοικίασης γηπέδων για τις ανάγκες της ακαδημίας έφθανε τις €60.000 ανά έτος.

Αξίζει να σημειωθεί πως η ομάδα Κ-16 πήγε στη Βουδαπέστη από τις 31 Μαΐου μέχρι τις 6 Ιουνίου και η ομάδα Κ-17 βρίσκεται στη Γαλλία (Λιλ) από τις 2 Ιουνίου έως τις 6 του μήνα. Οι δύο ομάδες συμμετέχουν σε τουρνουά, αποκομίζοντας έτσι σημαντικές εμπειρίες οι νεαροί παίκτες.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ