aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΈμεινε από λόγια ο Γιώργος Δώνης...

Έμεινε από λόγια ο Γιώργος Δώνης…

Ο Γιώργος Δώνης δεν μπορούσε να κρύψει τη χαρά και περηφάνια του μετά το 1-1 που απέσπασε ο ΑΠΟΕΛ από τη Ντόρτμουντ στη Βεστφαλία. 

«Είναι ένα σπουδαίο αποτέλεσμα. Ιστορικό. Όταν παίζεις δυο αγώνες με τη Ντόρτμουντ και δε χάνεις δεν υπάρχουν λόγια να το περιγράψεις. Επειδή είχαμε τραυματισμούς, επέλεξα να κρατήσουμε πίσω με πέντε παίκτες. Δεν μας βγήκε γιατί το παίξαμε πρώτη φορά. Με αποτέλεσμα να έχει κυριαρχία στο παιχνίδι η Ντόρτμουντ για 30-35 λεπτά. Γυρίσαμε στο γνωστό μας 4-4-2 που μας βοήθησε αμυντικά γιατί ξέρουμε πώς να κλείσουμε τους χώρους και βοήθησε που στην πρώτη μας ευκαιρία σκοράραμε. Δαυίδ εναντίον Γολιάθ αλλά χρειάζεται και τύχη στο ποδόσφαιρο», τόνισε ο Έλληνας τεχνικός.

«Αν λέγαμε πριν τους αγώνες πως θα παίρναμε δυο ισοπαλίες θα γελάγαμε. Είμαστε στον κατά τη γνώμη μου δυσκολότερο όμιλο. Όμως είμαστε εδώ για να παλέψουμε μέχρι τέλους», πρόσθεσε.

Όσο για την επιλογή του γκολκίπερ Πέρεθ που τον έβγαλε ασπροπρόσωπο τόνισε: «Δεν είναι θέμα δικαίωσης, αλλά να μπορεί ένας παίκτης να προσφέρει κάθε φορά που του δίνεται η ευκαιρία. Ήταν ρίσκο γιατί δεν είχε πολλές προπονήσεις αλλά μέτρησε η εμπειρία. Μας βοήθησε πολύ και στην αμυντική μας λειτουργία».

Τέλος, για την πορεία στο πρωτάθλημα και το λόγο που ο ΑΠΟΕΛ έχει χάσει έδαφος είπε: «Είναι διαφορετικός ο τρόπος παιχνιδιού. Στο πρωτάθλημα θα πρέπει να παίξεις, να επιβληθείς. Αλλά πιστεύω πως από την Κυριακή θα είμαστε πολύ καλύτεροι και βελτιωθεί η εικόνα μας και στο πρωτάθλημα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ