aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΈμειναν οι λεπτομέρειες για τη μετεγγραφή Παπαφώτη, άρχισε προπονήσεις

Έμειναν οι λεπτομέρειες για τη μετεγγραφή Παπαφώτη, άρχισε προπονήσεις

Tελειωμένη θεωρούν τη μετεγγραφή του Βασίλη Παπαφώτη στη Λάρισα τα ελλαδικά ΜΜΕ. Μάλιστα, όπως αναφέρει η ιστοσελίδα gazzetta.gr ο Κύπριος διεθνής που έμεινε ελεύθερος από τον ΑΠΟΕΛ και αγωνίστηκε πέρυσι ως δανεικός στη Δόξα άρχισε ήδη προπονήσεις με την ομάδα της Θεσσαλίας.

Αναλυτικά το δημοσίευμα

«Ως παίκτες των «βυσσινί» λογίζονται ουσιαστικά οι Χοσέ Μανουέλ Κασάδο και Βασίλης Παπαφώτης, με τα τυπικά και ίσως και λιγότερα να απομένουν για την επισημοποίηση της συμφωνίας του συλλόγου με τους δυο παίκτες.

Μάλιστα, έχουν ενσωματωθεί στην αποστολή της ομάδας στο Καρπενήσι, όπου πραγματοποιείται το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Οι δυο ποδοσφαιριστές έχουν ξεκινήσει προπονήσεις με τους νέους συμπαίκτες τους κι άμεσα αναμένεται να υπάρξουν οι ανακοινώσεις».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ