aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΈμαθε να ζει και με αυτό ο «Ντέβι»  

Έμαθε να ζει και με αυτό ο «Ντέβι»  

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Προς το τέλος του περασμένου Μαρτίου ο Τομάς ντε Βινσέντι είχε υποβληθεί σε επέμβαση στον καρπό του αριστερού χεριού ώστε να απαλλαγεί από το πρόβλημα που τον ταλαιπωρούσε. Τότε, μάλιστα, είχε γίνει μεγάλη συζήτηση καθώς η αποχή του από την ενεργό δράση για τέσσερις περίπου εβδομάδες είχε επηρεάσει αγωνιστικά τον ΑΠΟΕΛ.

«Έχω σπάσει το χέρι μου και παίζω έτσι τους τελευταίους τρεις μήνες, γιατί βρισκόμαστε σε μία πολύ σημαντική καμπή του πρωταθλήματος. Η κατάσταση του χεριού μου, όμως, πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο κάθε μέρα και χρειάζεται να κάνω επειγόντως επέμβαση», είχε γράψει ο ίδιος σε λογαριασμό που διατηρεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, λίγα 24ωρα πριν περάσει την πόρτα του χειρουργείου σε ιατρικό κέντρο στην Αθήνα.

Παρόλο που η επέμβαση χαρακτηρίστηκε επιτυχημένη, όπως είχε ειπωθεί, μήνες μετά ο Αργεντινός άσος του ΑΠΟΕΛ δεν λέει να βρει την ηρεμία του. Οι ενοχλήσεις, δηλαδή, δεν τον εγκατέλειψαν στο συγκεκριμένο σημείο. Σφίγγει όμως τα δόντια και προσπαθεί για το καλύτερο δυνατό. Παρόλο που αγωνίζεται με προστατευτικό νάρθηκα στο χέρι, στις διπλές αναμετρήσεις με την TNS ήταν εμφανές ότι ως ένα βαθμό επηρεάστηκε.

Το πρόβλημα στο χέρι τον κράτησε εκτός από φάσεις που κάλλιστα θα μπορούσε να διεκδικήσει πολύ πιο δυναμικά και εν τέλει να τις κερδίσει. Ιδιαιτέρως σε τσαρτσάρισμα με αντίπαλο παρουσιάστηκε διστακτικός.

Πιο χαρακτηριστική φάση ήταν αυτή στον επαναληπτικό αγώνα με τους Ουαλούς, κατά την οποία έπεσε άτσαλα στον αγωνιστικό χώρο και σφάδαζε από τους πόνους, κρατώντας τον καρπό του αριστερού χεριού του. Σηκώθηκε, έσφιξε τα δόντια και συνέχισε.

Ο 27χρονος βιρτουόζος επιθετικός το παλεύει και πολύ περισσότερο προσπαθεί το πρόβλημα που αντιμετωπίζει να το σκέφτεται όσο γίνεται (και τον αφήνει) λιγότερο. Γνωρίζει πολύ καλά ότι επί της παρούσης δεν μπορεί να κάνει κάτι, παρά μόνο να δίνει τον καλύτερό του εαυτό για να επιτύχει ο σύλλογος τους ευρωπαϊκούς στόχους και σε μεταγενέστερο στάδιο θα αποφασιστεί ποια ιατρική μέθοδο θα πρέπει να ακολουθήσει ώστε να απαλλαγεί από τις ενοχλήσεις.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ