aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛ«Ελπίζω ότι ο Ρουέδα θα μείνει στην Μπεϊτάρ»

«Ελπίζω ότι ο Ρουέδα θα μείνει στην Μπεϊτάρ»

Με αφορμή την πρόσφατη ήττα (0-2) της Μπεϊτάρ από την Χάποελ Μπερ Σεβά, ο τεχνικός της ομάδας της Ιερουσαλήμ Σάρον Μιμάρ (φωτό κάτω), στο πλαίσιο των δηλώσεών του που φιλοξενούνται μεταξύ άλλων και στην ιστοσελίδα «Sports.walla.co.il», μίλησε και για την αποχώρηση του Χεσούς Ρουέδα.

Ως γνωστόν, ο Ισπανός κεντρικός αμυντικός θα αποτελέσει καλοκαιρινό μετεγγραφικό απόκτημα για τον ΑΠΟΕΛ και πριν από λίγες μέρες ανέφερε πως κουράστηκε να περιμένει τις προθέσεις της Μπεϊτάρ (αν θα του προτείνει νέο συμβόλαιο ή όχι δηλαδή, αφού τον Μάιο θα μείνει ελεύθερος) και έτσι αποφάσισε να δώσει σημασία στο μέλλον του σκεπτόμενος και την οικογένειά του.

Ο τεχνικός της Μπεϊτάρ, όταν κλήθηκε να αναφερθεί στον Ρουέδα είπε: «Δεν υπάρχει αμφιβολία για το πόσο σημαντικός ποδοσφαιριστής είναι για εμάς ο Ρουέδα. Είναι από τους κορυφαίους ποδοσφαιριστές στο πρωτάθλημα. Έχουμε πολλούς καλούς ποδοσφαιριστές οι οποίοι ενδιαφέρουν άλλες ομάδες. Ελπίζω για την Μπεϊτάρ και για αυτούς, ότι θα είναι εδώ για την ομάδα που θέλουμε να φτιάξουμε του χρόνου».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο Ρουέδα φέρνει εξελίξεις στον ΑΠΟΕΛ

Ρουέδα για την απόφασή του να φύγει από την Μπεϊτάρ

O μάνατζερ του Ρουέδα διαψεύδει, αλλά…

ΑΠΟΕΛ: Mετά τον Ποτέ… ο Ρουέδα

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ