aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛ«Έλεγαν για τις μετεγγραφές του ΑΠΟΕΛ, το ποδόσφαιρο δεν είναι για όλους»

«Έλεγαν για τις μετεγγραφές του ΑΠΟΕΛ, το ποδόσφαιρο δεν είναι για όλους»

Φιλοξενούμενος στην εκπομπή του ΡΙΚ2, «Γκολ και Θέαμα» ήταν ο Κώστας Φασουλιώτης. Ο παλαίμαχος άσος του ΑΠΟΕΛ αναφέρθηκε για την εικόνα που βγάζουν οι γαλαζοκίτρινοι στο γήπεδο το τελευταίο δίμηνο και τόνισε τι θα πρόσθετε στην ομάδα κατά την μετεγγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

Αναλυτικά: «Πάνε πολύ καλά όλα στον ΑΠΟΕΛ. Είναι σε πολύ καλό δρόμο. Πάντα υπάρχει πίεση στον ΑΠΟΕΛ, όμως όταν γνωρίζεις για τι παίχτες μιλάμε και τι ρόστερ υπάρχει, το οποίο είναι πολύ καλό. Ο ΑΠΟΕΛ δεν χρειάζεται τέσσερεις μετεγγραφές, είναι πάντα εκεί. Δεν είναι εύκολο να κερδίζεις συνεχόμενα πρωταθλήματα. Αυτή τη στιγμή υπάρχει ηρεμία σε όλα, πρέπει να συνεχιστεί. Οι μετεγγραφές βγαίνουν η μια μετά την άλλη. Κάποιοι δεν έχουν καλές σχέσεις με τις μετεγγραφές και πριν πεις μεγάλα λόγια, πρέπει να τους δεις να δώσεις χρόνο και μετά να μιλάς. Λέγαμε για λάθος επιλογές… Θα έπαιρνα έναν επιθετικό, γρήγορο δεν μου αρέσουν οι αργοί».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ