aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΕλευθερώθηκε από την Μπερ Σεβά και «φλερτάρει» με τον Παναθηναϊκό!

Ελευθερώθηκε από την Μπερ Σεβά και «φλερτάρει» με τον Παναθηναϊκό!

Είδηση που  ενδιαφέρει τον ΑΠΟΕΛ και πιθανόν να ενδιαφέρει… άμεσα και τον Παναθηναϊκό προέκυψε από το Ισραήλ! Η Χάποελ Μπερ Σεβά, αντίπαλος των γαλαζοκιτρίνων στο Γιουρόπα Λιγκ, ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας της με τον Τόμας Πέκχαρτ, ο οποίος πλέον είναι ελεύθερος να επιλέξει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Εδώ και μέρες ο 29χρονος πρώην επιθετικός της ΑΕΚ έχει προταθεί στο τριφύλλι, που αναζητά σέντερ φορ με τα χαρακτηριστικά του Τσέχου και δεν αποκλείεται να προκύψουν εξελίξεις γύρω από το φλερτ των δύο πλευρών, αν και στην παρούσα φάση δεν είναι πολύ ψηλά στη σχετική λίστα.

Πάντως, έχουμε φτάσει στα μισά του Αυγούστου και οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού καλούνται άμεσα πλέον να βρουν τον… εκλεκτό για τη γραμμή κρούσης, καθώς τα περιθώρια στενεύουν ενόψει και της έναρξης της Σούπερ Λίγκας στις 25 του μήνα.

Την περσινή χρονιά ο Πέκχαρτ είχε 10 γκολ σε 28 συμμετοχές στο πρωτάθλημα Ισραήλ, ενώ το 2016-17 με την κιτρινόμαυρη φανέλα της Ένωσης κατέγραψε 9 γκολ σε 26 εμφανίσεις.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ