aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUE«Ελεύθερος στον Άρη ο Ιωάννου, άκλαυτο το 10% του ΑΠΟΕΛ»

«Ελεύθερος στον Άρη ο Ιωάννου, άκλαυτο το 10% του ΑΠΟΕΛ»

Οι πληροφορίες έκαναν λόγο για δανεισμό του Νικόλα Ιωάννου στον Άρη από την Νότιγχαμ  Φόρεστ, ωστόσο κάτι τέτοιο φαίνεται πως δεν ισχύει, όπως υποστηρίζει η ελλαδική ιστοσελίδα «sportime.gr». Δημοσίευμα της 1ης Ιανουαρίου, αναφέρει πως ο Κύπριος αμυντικός θα μετεγγραφεί στην ομάδα της Θεσσαλονίκης ως ελεύθερος, γεγονός που σημαίνει πως ο ΑΠΟΕΛ έχασε το 10% (συμφωνήθηκε να πάρει αυτό το ποσοστό αν πουληθεί από την αγγλική ομάδα).

Αναλυτικά:

Το φθινόπωρο η Φόρεστ πλήρωσε συνολικά (μαζί με τα μπόνους) κάτι περισσότερο από 700 χιλιάδες ευρώ στον ΑΠΟΕΛ για να πάρει τον Ιωάννου.

Όπως αναφέρει η στήλη Agent Greek στο Sportime της Πρωτοχρονιάς, ο Ιωάννου, μάλιστα χάρισε και περίπου 100 χιλιάρικα δεδουλευμένα στους «γαλαζοκίτρινους», οι οποίοι εξασφάλισαν και ποσοστό μεταπώλησης 10%, το οποίο όμως με τον Κύπριο διεθνή να έρχεται (πιθανότατα) ως ελεύθερος στον Αρη, πάει… άκλαυτο!

Και στην Κύπρο, μαθαίνω, πως ψάχνονται…

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ