aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΕλεύθερος ο Ποτέ, οι «ματιές» σε Κύπρο και η Μπούρσασπορ

Ελεύθερος ο Ποτέ, οι «ματιές» σε Κύπρο και η Μπούρσασπορ

Απρόσμενη εξέλιξη στην καριέρα του Μίκαελ Ποτέ. Ο επιθετικός από το Μπενίν που επέστρεψε το περασμένο καλοκαίρι στην Αντάνα μετά από ένα χρόνο παρουσίας στον ΑΠΟΕΛ αν και είχε συμβόλαιο γι’ άλλη μία αγωνιστική περίοδο έμεινε ελεύθερος, σύμφωνα με τα όσα μεταδίδουν τα τουρκικά Μέσα Ενημέρωσης.

Μάλιστα, ο δημοσιογράφος Tζον Σμιθ σε προσωπικό του λογαριασμό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης κάνει λόγο για ενδιαφέρον της Μπούρσασπορ να εντάξει στο δυναμικό της τον 34χρονο επιθετικό. Στη λήξασα αγωνιστική περίοδο ο 34χρονος επιθετικός που θήτευσε παλαιότερα και στην Ομόνοια πέτυχε 16 γκολ σε 33 εμφανίσεις, ενώ συνολικά με τη φανέλα της Αντάνα μετρά 98 συμμετοχές και 60 τέρματα σε αγώνες πρωταθλήματος.

Ο Μίκαελ Ποτέ έφυγε από τον ΑΠΟΕΛ το καλοκαίρι του 2018 για οικογενειακούς λόγους και πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν τον αφήνει αδιάφορο το ενδεχόμενο τρίτης θητείας στην Κύπρο, εφόσον βρει ομάδα που να τον ικανοποιεί σε αγωνιστικό και οικονομικό επίπεδο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ