aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΕλεύθερος ο Αθανασιάδης και το δημοσίευμα για ΑΠΟΕΛ

Ελεύθερος ο Αθανασιάδης και το δημοσίευμα για ΑΠΟΕΛ

Τον περασμένο Δεκέμβρη ο Κλάους Αθανασιάδης είχε απασχολήσει το ρεπορτάζ του ΑΠΟΕΛ, όταν δημοσιεύματα στο Ισραήλ έκαναν λόγο για κρούση των γαλαζοκιτρίνων στον Ελλαδίτη επιθετικό και μάλιστα, όπως τόνιζαν στη γειτονική χώρα, οι πρωταθλητές Κύπρου έβαλαν στο «μάτι» τον πρώην φορ του ΠΑΟΚ για την μετεγγραφική περίοδο του καλοκαιριού.

Ο 29χρονος επιθετικός αποχωρεί από την Μακάμπι Χάιφα, όπου δεν είχε και τις καλύτερες επιδόσεις και μένει να δούμε αν όντως τ’ όνομα του θα ελκύσει τον ΑΠΟΕΛ που αναζητά επιθετικό στο παζάρι.

Το δημοσίευμα της ελλαδικής ιστοσελίδα sport24.gr

«Ελεύθερος αναμένεται να μείνει από την Μακάμπι Χάιφα ο Στέφανος Αθανασιάδης. Ο 29χρονος Έλληνας επιθετικός δεν συμπεριελήφθη από τον Ολλανδό τεχνικό της ισραηλινής ομάδας, Φρεντ Ρούτεν, στην αποστολή για το βασικό στάδιο προετοιμασίας χωρίς κάποιον προφανή αγωνιστικό λόγο.

Μάλιστα, η πλευρά του Αθανασιάδη έχει μπει ήδη σε συζητήσεις με την ομάδα της Χάιφα για λύση της συνεργασίας τους. Μπορεί η επιθυμία του να ήταν παραμείνει στην ομάδα του Ισραήλ, αλλά από τη στιγμή που δεν υπολογίζεται θ’ αναζητήσει αλλού τον επόμενο σταθμό της επαγγελματικής του καριέρας.

Tη σεζόν που τελείωσε πέτυχε ένα γκολ σε 16 συμμετοχές στο πρωτάθλημα, ενώ αγωνίστηκε δύο φορές και στο Κύπελλο».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ