aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΕλεύθερος από ΑΠΟΕΛ και Δόξα ο Μουχτάρης, τι ισχύει για Ολυμπιακό

Ελεύθερος από ΑΠΟΕΛ και Δόξα ο Μουχτάρης, τι ισχύει για Ολυμπιακό

Ελεύθερος από τη Δόξα και από τον ΑΠΟΕΛ που είχε τα δικαιώματά του, είναι ο Στέφανος Μουχτάρης ο οποίος βρίσκεται σε αναζήτηση για τον επόμενο ποδοσφαιρικό του σταθμό. Ο λόγος αποχώρησης του Κύπριου στόπερ, είναι κάποιες διαφωνίες που είχε με τον προπονητή, με τον Έντουαρντ Ερανοσιάν να τον θέτει εκτός πλάνου και να μην τον βάζει να αγωνιστεί.

«Είναι παρελθόν από την ομάδα και θέλουμε να του ευχηθούμε καλή επιτυχία όπου και να πάει. Ευχαριστούμε για όσα προσέφερε στην ομάδα μας όλα αυτά τα χρόνια. Υπήρχε ένα θέμα με τον προπονητή. Υπήρξε μία διαφορετική επικοινωνία και έπρεπε κάποιος από τους δύο να αποχωρήσει. Δεν εκπροσωπώ τον Μουχτάρη για να γνωρίζω που θα συνεχίσει την καριέρα του», είπε εξάλλου ο πρόεδρος της Δόξας, Κώστας Χριστοδούλου (άλλως «Καραβίδας») σε ραδιοφωνικές του τοποθετήσεις στον Super ΣΠΟΡ FM.

Όπως διέρρευσε, ο 25χρονος αμυντικός ήλθε σε επαφή με τον Ολυμπιακό Λευκωσίας, αφού ο Πάμπος Χριστοδούλου έχει θετική άποψη. Δεν ξεκαθάρισε τίποτα ακόμη ανάμεσα στις δύο πλευρές αφού ακόμη δεν τα βρήκαν ποδοσφαιριστής και ομάδα και σύντομα θα ξεκαθαρίσει το ζήτημα αυτό.

Ο Μουχτάρης άρχισε την καριέρα του από τον Ολυμπιακό Λευκωσίας και στη συνέχεια αγωνίστηκε για ένα χρόνο στην Ελλάδα (2016-17) με τη φανέλα της Καλλιθέας και του Πανιωνίου και το καλοκαίρι του 2017 αποκτήθηκε από την ομάδα της Κατωκοπιάς, με την οποία έως σήμερα έπαιξε σε 56 αγώνες πρωταθλήματος, ενώ σκόραρε 4 γκολ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ