aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΕλευθερώνεται από τον ΑΠΟΕΛ και βάζει «τριφύλλι»

Ελευθερώνεται από τον ΑΠΟΕΛ και βάζει «τριφύλλι»

Τελειώνει, λένε στην Ελλάδα, από τον ΑΠΟΕΛ ο ο προπονητής της ομάδας U19 Bαγγέλης Σάμιος και υπογράφει σύντομα να υπογράψει στον Παναθηναϊκό ως υπεύθυνος των Ακαδημιών της ομάδας. Αυτό αναφέρει το ρεπορτάζ του «sdna.gr», το οποίο τονίζει πως έχει γίνει μάλιστα τη Δευτέρα συνάντηση με τον Βαγγέλη Σάμιο και τους «πράσινους» της Αθήνας για τις τελευταίες λεπτομέρειες της συνεργασίας των δύο πλευρών.

«Ο Βαγγέλης Σάμιος θα είναι ο νέος υπεύθυνος των Ακαδημιών του Παναθηναϊκού και τη Δευτέρα συναντήθηκε με ανθρώπους της ομάδας για να συζητήσουν τις τελευταίες λεπτομέρειες της συνεργασίας τους. Ουσιαστικά, απομένει μονάχα να μείνει ελεύθερος από τον ΑΠΟΕΛ έτσι ώστε να πέσουν οι υπογραφές και να έρθουν και οι επίσημες ανακοινώσεις», τονίζεται στο σχετικό δημοσίευμα.

Πάντως, άλλο ελλαδικό δημοσίευμα, χθεσινό έλεγε ότι «όταν ο Νίκος Νταμπίζας προσέλκυσε τον Έλληνα προπονητή, πριν από έναν μήνα περίπου, ο ΑΠΟΕΛ είχε ορίσει μια ρήτρα στα 20.000 ευρώ, τα οποία θα μειώνονταν αισθητά από την 1η Νοέμβρη, χωρίς πάντως να διευκρινίζεται το ακριβές ποσό που θα βάλει στο ταμείο του ο ΑΠΟΕΛ»

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ