aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΛΚΗ«Έκρηξη» Πάρντο: «Έκανα τις περισσότερες αποκρούσεις απ’ όλους»

«Έκρηξη» Πάρντο: «Έκανα τις περισσότερες αποκρούσεις απ’ όλους»

Απάντηση στην κριτική που του ασκείται έδωσε ο Ούρκο Πάρντο. Μιλώντας μετά το τέλος του αγώνα της Αλκής με την Δόξα που βρήκε την «Αθάνατη» νικήτρια με 1-0 ο Βελγοϊσπανός τερματοφύλακας υποστήριξε ότι είναι ο τερματοφύλακας με τις περισσότερες αποκρούσεις στο πρωτάθλημα, ενώ υπογράμμισε ότι δουλεύει περισσότερο ακόμα και απ’ όταν ήταν στον ΑΠΟΕΛ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις

«Η Δόξα έπαιξε πολύ καλό ποδόσφαιρο, έχει παίκτες με ποιότητα. Εμείς έχουμε ένα στόχο, θέλουμε να παραμείνουμε στην Α’ Κατηγορία. Ήταν ένα παιχνίδι που μπορεί να μην παίξαμε καλά, αλλά εμείς βάλαμε ένα γκολ και αυτοί όχι. Είναι δύσκολο, έχουμε δύο παιχνίδια ακόμα, αυτό είναι το μυστικό μας να έχουμε ομάδα και στο τέλος θέλουμε να παραμείνουμε. Για μένα αν δείτε τα στατιστικά είμαι ο τερματοφύλακας που κάνει τις περισσότερες αποκρούσεις. Η δουλειά μου είναι αυτή, εγώ ξέρω ποιος είμαι και δεν με ενδιαφέρει τι λένε. Δουλεύω παραπάνω απ’ όταν ήμουν στον ΑΠΟΕΛ και νιώθω πολύ καλά».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ