aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΕκρηκτικότητα και απρόβλεπτη κίνηση

Εκρηκτικότητα και απρόβλεπτη κίνηση

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Το εάν δικαιούταν ο Στάθης Αλωνεύτης να μετρήσει περισσότερα λεπτά συμμετοχής στο πρώτο επίσημο παιχνίδι ή όχι, δεν μπορεί να το κρίνει κανείς παρά μόνο ο Τόμας Κρίστιανσεν, ο οποίος ακτινογραφεί καθημερινώς τον κάθε παίκτη ξεχωριστά και πράττει αναλόγως του πλάνου που θέλει να εφαρμόσει.

Η είσοδος του βραχύσωμου μεσοεπιθετικού στο ματς της περασμένης Τρίτης στο 82ο λεπτό, είχε δώσει πάντως μια νέα πνοή στον ΑΠΟΕΛ. Με τη σβελτάδα και τη μαχητικότητά του, είχε προκαλέσει σε δύο-τρεις περιπτώσεις τα ρήγματα  από τα αριστερά και μάλιστα, σε μια εξαιρετική σέντρα που έβγαλε, ο Σωτηρίου δεν κατάφερε να δώσει τροχιά της μπάλας προς τα δίχτυα με το κεφάλι.

Δεν αντιλέγει κανείς πως οι τραυματισμοί επηρέασαν τον έμπειρο εξτρέμ, αλλά με αυτό δεν σημαίνει πως ξέχασε την μπάλα που γνωρίζει. Ιδιαιτέρως σε τέτοια υφής αναμετρήσεις, όπως με την TNS, η εκρηκτικότητα στην κίνηση και η απρόβλεπτη ενέργεια του Στάθη στον αγωνιστικό χώρο είναι στοιχεία που μπορούν να αυξήσουν τις πιθανότητες για να φτάσεις στο ζητούμενο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ