aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΈκπληκτοι με Ντε Βινσέντι στον ΑΠΟΕΛ, τα βρίσκει… σκούρα με Σάβιτς

Έκπληκτοι με Ντε Βινσέντι στον ΑΠΟΕΛ, τα βρίσκει… σκούρα με Σάβιτς

Έκπληκτος με την αλλαγή στάσης του Τομάς ντε Βινσέντι παρουσιάστηκε ο πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ, Πρόδρομος Πετρίδης, ο οποίος ήταν φιλοξενούμενος στην εκπομπή του Alpha, «Alpha Καλημέρα».

Ο ισχυρός άντρας των γαλαζοκιτρίνων επιβεβαίωσε το πρωινό ρεπορτάζ της ιστοσελίδας μας, Goal.com.cy, που έκανε λόγο για αλλαγή στάσης του Αργεντινού, με τους δύο πλευρές να υπογράφουν το νέο συμβόλαιο. Από την άλλη, ο Πετρίδης, εξέφρασε την απογοήτευση του για τον Σάβιτς, ενώ χαρακτήρισε δύσκολη την προσπάθεια για αποδέσμευση του.

Αναλυτικά: «Με τον Ντε Βινσέντι θα έχουμε θετική κατάληξη. Δέχτηκε μεγάλη μείωση, ούτε εγώ δεν το περίμενα. Δέχθηκε και μείωση για τη περσινή σεζόν. Θα ολοκληρωθεί με τις υπογραφές. Ο Σάβιτς μας έχει απογοητεύσει και με τα τελευταία γεγονότα (σ.σ. βρέθηκε στο ντέρμπι μεταξύ του Ερυθρού Αστέρα και της Παρτιζάν και προσβλήθηκε από τον κορωνοϊό). Μιλάμε με τον μάνατζερ του. Λόγω του ψηλού συμβολαίου του και της πορείας του, δεν μας δικαίωσε. Θέλουμε να απαλλαχτούμε από το συμβόλαιο του αλλά δεν είναι εύκολο».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ