aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUE«Εκνευρισμένοι στον ΠΑΟ με τον ΑΠΟΕΛ. Δεν θα ξεχαστεί…»

«Εκνευρισμένοι στον ΠΑΟ με τον ΑΠΟΕΛ. Δεν θα ξεχαστεί…»

Ενοχλημένοι είναι στον Παναθηναϊκό με την στάση του ΑΠΟΕΛ σχετικά με τον Ζαχίντ, όπως αναφέρει ελλαδικό δημοσίευμα της ιστοσελίδας «novasports.gr». Ο λόγος της δυσαρέσκειας των πρασίνων είναι το γεγονός πως οι γαλαζοκίτρινοι δεν εξέτασαν το αίτημα του «τριφυλλιού» για επέκταση του δανεισμού Νορβηγού εξτρέμ.

Αναλυτικά:

«Αρκετά εκνευρισμένοι είναι οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού με τη στάση του ΑΠΟΕΛ και τις κινήσεις που έκανε το τελευταίο διάστημα ο κυπριακός σύλλογος. Αρχικά η αδιάλλακτη στάση της ομάδας της Λευκωσίας στο θέμα του Ζαχίντ δεν άρεσε καθόλου στους πράσινους, καθώς ουσιαστικά η παράταση του δανεισμού του Νορβηγού χαφ δεν εξετάστηκε μετά την άμεση απόφαση του κυπριακού συλλόγου για επιστροφή του παίκτη.

Βέβαια στη συγκεκριμένη περίπτωση, ο Παναθηναϊκός απλά στηρίζονταν στο πλαίσιο κατανόησης και συνεργασίας που υπάρχει μεταξύ συλλόγων, κάτι που έγινε από την πλευρά των πράσινων στην υπόθεση του Κώστα Αποστολάκη. Το τριφύλλι εξυπηρέτησε τον ΑΠΟΕΛ στο συγκεκριμένο θέμα, δεν χρησιμοποίησε καθόλου τον ποδοσφαιριστή στα πλέι οφ και άφησε δύο εβδομάδες νωρίτερα ελεύθερο τον παίκτη για να είναι έτοιμος στην αρχή της προετοιμασίας του με την ομάδα της Λευκωσίας. Όμως η στάση των πράσινων φαίνεται ότι δεν εκτιμήθηκε καθόλου από τον κυπριακό σύλλογο και αυτό δεν έμεινε ασχολίαστο και σίγουρα δεν θα… ξεχαστεί από τη διοίκηση του Παναθηναϊκού…».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ