aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΕκμάθηση κολύμβησης: Άρχισαν οι εγγραφές στον ΑΠΟΕΛ

Εκμάθηση κολύμβησης: Άρχισαν οι εγγραφές στον ΑΠΟΕΛ

Το Τμήμα Κολύμβησης του ΑΠΟΕΛ ανακοινώνει την έναρξη εγγραφών σε όλα τα τμήματα εκμάθησης κολύμβησης. Ο ΑΠΟΕΛ με την εφαρμογή του νέου αναπτυξιακού προγράμματος κολύμβησης που έχει σχεδιάσει, δίνει την ευκαιρία σε όλα τα παιδιά ανεξαρτήτως επιπέδου να μάθουν να κολυμπούν σωστά και να αναπτύσσουν τις σωστές τεχνικές ικανότητες τους στο νερό.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει τμήματα εκμάθησης κολύμβησης για παιδιά από 5 χρονών και άνω, όλων των επιπέδων (αρχάρια και προχωρημένα) καθώς και προετοιμασία για την αγωνιστική ομάδα. Το Τμήμα Κολύμβησης του Σωματείου μας, λόγω της μεγάλης ζήτησης που υπήρχε τα προηγούμενα χρόνια, θα ήθελε να ενημερώσει τον κόσμο του ΑΠΟΕΛ ότι έχει δημιουργήσει επιπρόσθετα Τμήματα Εκμάθησης Κολύμβησης για παιδιά προκειμένου να εξυπηρετήσει όλους τους ενδιαφερόμενους.

Τα μαθήματα διεξάγονται καθημερινά και ο κάθε γονιός μπορεί να επιλέξει τις ημέρες και ώρες που τον βολεύουν, αναλόγως πάντοτε και τη διαθεσιμότητα που υπάρχει. Το Τμήμα Κολύμβησης ΑΠΟΕΛ δημιουργήθηκε πριν από 4 χρόνια και κατάφερε σε σχετικά σύντομο χρονικό διάστημα να προσελκύσει περισσότερα από 300 παιδιά/κολυμβητές τα οποία συμμετέχουν στις προαγωνιστικές και αγωνιστικές ομάδες του Σωματείου μας, αλλά και στα διάφορα τμήματα εκμάθησης κολύμβησης.

Γράψε τώρα τα παιδιά σου στον ΑΠΟΕΛ και δώσε τους την ευκαιρία να μάθουν να κολυμπούν σωστά και με βάση το νέο αναπτυξιακό πρόγραμμα κολύμβησης που ξεκίνησε το Τμήμα μας. Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές μπορείτε να επικοινωνήσετε στο τηλέφωνο 96-260487.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ