aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΈκλεισε τον Μακλάρεν με €350.000

Έκλεισε τον Μακλάρεν με €350.000

Ο Τζέιμι Μακλάρεν που είχε προσφάτως απασχολήσει έντονα τον ΑΠΟΕΛ μετεγγραφικά (δέχθηκε κρούση κι απ’ την Πάφος FC), θα συνεχίσει τελικά την καριέρα του στη Χιμπέρνιαν, η οποία πρόσφατα απέκλεισε τον Αστέρα Τρίπολης απ’ τον β’ προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ.

Οι πολύ καλές εμφανίσεις που είχε πραγματοποιήσει στον σκωτσέζικο σύλλογο κατά το δεύτερο μισό της λήξασας σεζόν, ώθησαν τους παράγοντες της ομάδας να κινήσουν τις διαδικασίες, καταφέρνοντας να ανανεώσουν τον δανεισμό του από τη γερμανική Ντάρμσταντ. Οι ετήσιες απολαβές του 24χρονου διεθνούς επιθετικού ανέρχονται στις 350.000 ευρώ.

Διαβάστε επίσης: Ο Τζέιμι Μακλάρεν και οι υπόλοιποι

Στον ΑΠΟΕΛ συνεχίζουν τις διεργασίες για επιθετική ενίσχυση. Εάν καταλήξουν σε παίκτη που θα είναι σε καλή αγωνιστική κατάσταση μέχρι 24 ώρες πριν από τον πρώτο αγώνα με τη Χάποελ Μπερ Σεβά, τότε θα δηλωθεί στη λίστα για να έχει δικαίωμα συμμετοχής στον επαναληπτικό.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ