aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Έκλεισε στον Ολυμπιακό ο Ρομάο!

Ο 32χρονος Τογκολέζος αμυντικός μέσος Αλέξις Ρομάο συμφώνησε για τα επόμενα δύο χρόνια με τον Ολυμπιακό και αναμένεται να ανακοινωθεί πιθανότατα εντός της ημέρας.

Χωρίς πολλές χρονοτριβές ο Ολυμπιακός έκλεισε ακόμα μία μεταγραφή, αφού έφτασε σε συμφωνία με τον 32χρονο αμυντικό μέσο Αλέξις Ρομάο, ο οποίος κάτω από άκρα μυστικότητα έφτασε στην Ελλάδα για τις τελικές διαπραγματεύσεις.

Όπως προκύπτει από το περιβάλλον του παίκτη ανάμεσα στις δύο πλευρές επήλθε οριστική συμφωνία για συμβόλαιο δύο ετών και το μόνο που μένει είναι η τυπική ανακοίνωση της μεταγραφής.

Ο 32χρονος αμυντικός μέσος από το Τόγκο έμεινε ελεύθερος από την Μαρσέιγ, στην οποία αγωνίστηκε τα προηγούμενα τριάμισι χρόνια μετά από περάσματα σε Γκρενόμπλ (2007-10) και Λοριάν (2010-13). Είναι 52 φορές διεθνής με την Εθνική ομάδα του Τόγκο, είναι καθαρό εξάρι και προέρχεται από γεμάτες σεζόν στην Μαρσέιγ, όπου είχε 45, 39 και 38 συμμετοχές τα τελευταία τρία χρόνια αντίστοιχα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ