aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΈκλεισε στη Βέρντερ ο Ντιλέινι! (pic)

Έκλεισε στη Βέρντερ ο Ντιλέινι! (pic)

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΣΑΖΕΪΔΗ

Σπουδαία μετεγγραφή για τον αρχηγό της Κοπεγχάγης, Τόμας Ντιλέινι, ο οποίος υπέγραψε με τη Βέρντερ για τη χειμερινή μετεγγραφική περίοδο.

Σύμφωνα με την απόλυτα έγκυρη γερμανική εφημερίδα «Bild», ο Δανός μέσος έχει υπογράψει με τους πράσινους σήμερα το πρωί, ενώ γι’ αυτό τον λόγο δεν προπονήθηκε με την υπόλοιπη ομάδα.

«Η συμφωνία θεωρείται δεδομένη και ο Ντιλέινι θα μετακινηθεί στη Γερμανία την 1η Ιανουαρίου. Έτσι, ο ποδοσφαιριστής θα παραμείνει στην ομάδα για τις εγχώριες διοργανώσεις και πιθανόν στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ», αναφέρει το ρεπορτάζ. Δείτε εδώ το δημοσίευμα.

Μετά από λίγο η Κοπεγχάγη ανακοίνωσε τη μετεγγραφή στην επίσημη ιστοσελίδα της και τόνισε πως από τη μετακίνηση αυτή κερδισμένες θα βγουν και οι δύο πλευρές. Δείτε εδώ την επίσημη ανακοίνωση από τη δανέζικη ομάδα, ενώ στη συνέχεια ακολούθησε όλες οι ιστοσελίδες της χώρας να αναδημοσιεύουν την είδηση.

art113078

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ