aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΈκλεισε με επιτυχία ένα εξαντλητικό δίμηνο

Έκλεισε με επιτυχία ένα εξαντλητικό δίμηνο

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ

Μετά από ένα πραγματικά εξαντλητικό δίμηνο και βάλε, από τις 14 Ιουνίου (όταν άρχισε η προετοιμασία), οι ποδοσφαιριστές του ΑΠΟΕΛ θα κάνουν διάλειμμα από την αγωνιστική δράση και θα πάρουν κάποιες ανάσες ξεκούρασης (με διήμερο ρεπό, μετά το χθεσινό φιλικό με το Παραλίμνι).

Οι γαλαζοκίτρινοι το είχαν ανάγκη όσο τίποτε άλλο αυτό το διάλειμμα, για να μπορέσουν να χαλαρώσουν λίγο, καθώς η επόμενη αγωνιστική υποχρέωσή τους είναι για το πρωτάθλημα (το Σαββατοκύριακο 9-10 Σεπτεμβρίου) με αντίπαλο τη Σαλαμίνα. Παιγνίδι το οποίο θα διεξαχθεί πιθανότατα το Σάββατο (9 Σεπτεμβρίου) καθώς ακολουθεί το ταξίδι στη Μαδρίτη, για τον αγώνα με τη Ρεάλ στις 13 του μήνα.

Οι γαλαζοκίτρινοι πάνε «non stop» από τις 14 Ιουνίου, όταν ρίχτηκαν στο καμίνι της προετοιμασίας και ακολούθησε το βασικό στάδιο της προετοιμασίας (18 Ιουνίου – 1η Ιουλίου) στην Πολωνία. Στις 12 Ιουλίου (στις 19 ο επαναληπτικός) οι πρωταθλητές έδωσαν το πρώτο τους ευρωπαϊκό παιγνίδι με την Ντουντελάνζ και ακολούθησε ο αγώνας για τον 3ο προκριματικό με τη Βιτόρουλ (26/7 ο πρώτος αγώνας, 2/8 ο επαναληπτικός), ενδιάμεσα (9/8) αντιμετώπισε τον Απόλλωνα στον αγώνα του Σούπερ Καπ (9/8) και το σερί έκλεισε με τους αγώνες πλέι οφ με τη Σλάβια Πράγας (15 και 23 Αυγούστου).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ