aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΈκλεισε η «τρύπα», σειρά το άλλο μεγάλο κεφάλαιο

Έκλεισε η «τρύπα», σειρά το άλλο μεγάλο κεφάλαιο

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ

Η τρύπα στα αριστερά έκλεισε. Ο ΑΠΟΕΛ ανακοίνωσε την απόκτηση του Ρομπέρτο Λάγο για τα επόμενα δύο χρόνια και πλέον οι γαλαζοκίτρινοι «τρέχουν» για να κλείσουν και τα υπόλοιπα θέματα του μετεγγραφικού σχεδιασμού.

Ο Ισπανός «προσγειώθηκε» χθες τα ξημερώματα στην Κύπρο και λίγες ώρες αργότερα (αφού πέρασε τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις), οι πρωταθλητές ανακοίνωναν με κάθε επισημότητα τη συνεργασία τους με τον 31χρονο Ισπανό αμυντικό.

Θεωρείται βέβαιο πως ο Λάγο θα χρειαστεί κάποιο χρόνο μέχρι να προσαρμοστεί, ωστόσο στον ΑΠΟΕΛ εκτιμούν πως με την παρουσία του στο αριστερό άκρο της άμυνας ένα μεγάλο κεφάλαιο –που είναι αλήθεια ταλάνισε αρκετά τους γαλαζοκίτρινους– έκλεισε.

Η εμπειρία και οι παραστάσεις που έχει ο παίκτης από το ισπανικό πρωτάθλημα, με την Χετάφε, είναι τεράστιες και μόνο τυχαίο δεν είναι το γεγονός πως ο Κρίστιανσεν από την πρώτη στιγμή επέμενε στην απόκτησή του.

Λογικά, το νέο απόκτημα της ομάδας θα κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει τον 3ο προκριματικό του Τσάμπιονς Λιγκ (με την προϋπόθεση βέβαια πως οι γαλαζοκίτρινοι θα ξεπεράσουν το εμπόδιο των «Αγίων»), αφού όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται και στην ανακοίνωση, παρέμεινε στην Κύπρο για να ακολουθήσει άμεσα ειδικό πρόγραμμα προπονήσεων.

Όπως και να έχουν τα πράγματα, στον ΑΠΟΕΛ ρίχνουν πλέον όλο το βάρος στην εξεύρεση και τη συμφωνία με επιθετικό. Το δεύτερο μεγάλο κεφάλαιο στους πρωταθλητές, με τους παράγοντες να εκφράζουν την αισιοδοξία πως θα κλείσει κι αυτό σύντομα. Ήδη οι παράγοντες της ομάδας έχουν κάνει τις κινήσεις τους και στις αμέσως επόμενες μέρες αναμένεται να υπάρξουν εξελίξεις.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ