aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΕκείνο που προέχει για τον Δώνη

Εκείνο που προέχει για τον Δώνη

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ

Με την επιστροφή (από αύριο) των διεθνών, ο ΑΠΟΕΛ θα φουλάρει για την πρεμιέρα τη… δική του, το ερχόμενο Σάββατο με τη Σαλαμίνα. Οι γαλαζοκίτρινοι θέλουν να μπουν με το δεξί στις υποχρεώσεις τους, ενώ στο πίσω μέρος του μυαλού τους θα υπάρχει και ο αγώνας με τη Ρεάλ στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου», στο πλαίσιο της πρώτης αγωνιστικής των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ.

Εκείνο που προέχει ωστόσο, είναι στο παιγνίδι στο «Danoi Αμμόχωστος» ο ΑΠΟΕΛ να παρουσιαστεί έτοιμος και συνεπής στο πρώτο του ραντεβού στο πρωτάθλημα. Γι’ αυτό και ο Γιώργος Δώνης θα βάλει μπρος την τακτική και το σχέδιο δράσης για να μπορέσει ο ΑΠΟΕΛ να φύγει με το διπλό από μια δύσκολη έδρα.

Τα προβλήματα απουσιών είναι λίγο-πολύ γνωστά, με τον Γιώργο Εφραίμ να μένει εκτός, όπως και ο Μιλάνοφ, που ακολουθεί ειδικό πρόγραμμα αποκατάστασης, αλλά και ο Νικόλας Ιωάννου, που μάλλον θ’ αργήσει να επιστρέψει.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ