aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΕκδηλώσεις εορτασμών για τα 90 χρόνια ΑΠΟΕΛ

Εκδηλώσεις εορτασμών για τα 90 χρόνια ΑΠΟΕΛ

Το Σωματείο ΑΠΟΕΛ και η εταιρεία ΑΠΟΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ (ΔΗΜΟΣΙΑ) ΛΤΔ ενημερώνουν ότι στο πλαίσιο των εορτασμών των 90 χρόνων ένδοξης ιστορίας της ομάδας θα διοργανώσουν διάφορες εκδηλώσεις.

Aναλυτικά:

“Το Σωματείο ΑΠΟΕΛ και η εταιρεία ΑΠΟΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ (ΔΗΜΟΣΙΑ) ΛΤΔ ενημερώνουν ότι στο πλαίσιο των εορτασμών των 90 χρόνων ένδοξης ιστορίας της ομάδας θα διοργανώσουν διάφορες εκδηλώσεις με σκοπό να γιορτάσουν μαζί με τον κόσμο, αυτή την συμβολική χρονιά, του μεγαλύτερου και πιο επιτυχημένου συλλόγου στην Κύπρο.

Ταυτόχρονα μέσα από αυτές τις εκδηλώσεις θα τιμήσουν συμβολικές προσωπικότητες που πρόσφεραν χρόνο και διακρίσεις αγωνιζόμενες με τα χρώματα του ΑΠΟΕΛ στα διάφορα αθλήματα της ομάδας μας.
– Στις 05/11 ημέρα Σάββατο, από τις 11:00 έως τις 16:00  θα διοργανωθεί στο στάδιο “Ελευθερία” το ” Birthday Fan Day”. Εκεί οι μικροί ΑΠΟΕΛίστες θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν τα διάφορα αθλήματα στα οποία δραστηριοποιείται ο  ΑΠΟΕΛ, να συμμετάσχουν σε διάφορες εκδηλώσεις και να  γνωρίσουν από κοντά τους αθλητές των ομαδικών αθλημάτων  της ομάδας μας, οι οποίοι θα μοιράζουν αυτόγραφα και θα σβήσουν την τούρτα με τα 90 κεράκια.
– Στην αναμέτρηση με την Καρμιώτισσα Πολεμιδιών, στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής, η ποδοσφαιρική ομάδα θα αγωνιστεί με επετειακή στολή περιορισμένης έκδοσης.
– Στις 08/11 θα πραγματοποιηθεί Gala Dinner με επίτιμο προσκεκλημένο τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας. Στο πλαίσιο του επίσημου δείπνου θα βραβευθούν, μη εν ενεργεία αθλητές που τίμησαν τα χρώματα του ΑΠΟΕΛ, στα αθλήματα ποδοσφαίρου, καλαθόσφαιρας, πετόσφαιρας, ποδηλασίας, επιτραπέζιας αντισφαίρισης και ποδοσφαίρου Σάλας.
– Κατά την διάρκεια των διακοπών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς θα διοργανωθεί μια μεγάλη μουσική εκδήλωση που θα απευθύνεται στη μεγάλη μάζα του κόσμου της ομάδας.
Επί μέρους λεπτομέρειες για όλες τις εκδηλώσεις θα αναφερθούν σε ανακοινώσεις εντός του επόμενου χρονικού διαστήματος”.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ