aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛ«Εκδικήθηκε» την Ομόνοια ο ΑΠΟΕΛ! (αποτελέσματα)

«Εκδικήθηκε» την Ομόνοια ο ΑΠΟΕΛ! (αποτελέσματα)

Λίγο καιρό μετά το παιχνίδι σούπερ καπ ανάμεσα σε Ομόνοια και ΑΠΟΕΛ, το οποίο κέρδισαν οι πράσινοι, οι δύο ομάδες αναμετρήθηκαν και στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος φούτσαλ (27/9), με τους περσινούς πρωταθλητές να παίρνουν την «εκδίκησή» τους κερδίζοντας 7-5 στο Λευκόθεο.

Ο ΑΠΟΕΛ προηγήθηκε με 4-2 στο ημίχρονο, στις αρχές της επανάληψης η Ομόνοια μείωσε σε 4-3, αλλά αυτό δεν ήταν αρκετό για το «τριφύλλι» να διεκδικήσει τη νίκη, καθώς «αγρίεψαν» οι γηπεδούχοι και ανέβασαν τον δείκτη του σκορ στο 7-3.

Οι πράσινοι το μόνο που κατάφεραν ήταν να σκοράρουν δύο τέρματα στα τελευταία λεπτά, να μειώσουν σε 5-7 και να δουν τους αντιπάλους τους να πανηγυρίζουν στο τέλος. Λεάντρο, Ζάκσον, Ραφαέλ (4), Ιακώβου, οι σκόρερ του ΑΠΟΕΛ, ενώ από πλευράς Ομόνοιας, τα τέρματα σημείωσαν οι Ιωάννου, Περέιρα, Σέζαρ (3).

Ο αγώνας Aραράτ/Fonbet – Ανόρθωση θα διεξαχθεί τη Δευτέρα 1η Οκτωβρίου και ώρα 21:15. Το φετινό Πρωτάθλημα όπως είναι γνωστό θα διεξαχθεί με τη συμμετοχή εννέα ομάδων και στην 1η αγωνιστική το ρεπό της έχει η ΑΕΛ.

Αποτελέσματα 1ης αγωνιστικής

ΑΠΟΕΛ – Ομόνοια 7-5

ΑΕΚ Λάρνακας – Εθνικός Λατσιών 7-1

ΑΜΕΚ Καψάλου – Αθηαίνου AC 7-0

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ