aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛ«Έκανε ένα λάθος ο άνθρωπος»

«Έκανε ένα λάθος ο άνθρωπος»

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Όταν ο Πρόδρομος Πετρίδης ανέφερε σε άλλο σημείο των δηλώσεών στο «Goal» του πως «μόνο με στήριξη στην ομάδα και χωρίς γκρίνια, μουρμούρα μπορεί να πάει μπροστά ο ΑΠΟΕΛ», δεν το είπε για λαϊκή κατανάλωση.

Διαβάστε επίσης: «Θα συμφωνήσουμε με τον Μπερτόλιο»«Αυτές τις βλακείες να τις κόψουν»Η διάψευση για τον Εφραίμ«Αμφισβητεί κανένας τους Ντε Καμάργο, Λάγο, Μπρεσάν;».

Είχε τον σκοπό του καθώς στο προχθεσινό παιχνίδι αρκετοί οπαδοί του συλλόγου τα είχαν  με τον Ινιάκι Αστίθ, ο οποίος έκανε λανθασμένη εκτίμηση της μακρινής πάσας του Τόμας Ντιλέινι και ο Αντρίγια Πάβλοβιτς επωφελήθηκε, σημειώνοντας το μοναδικό γκολ του αγώνα.

«Δεν μπορείς να μηδενίζεις έναν παίκτη μετά από μία εβδομάδα που τον έκανες θεό. Εννοώ τον Ινιάκι Αστίθ. Έκανε ένα λάθος ο άνθρωπος. Άλλοι παίκτες πόσα λάθη έκαναν; Πρέπει να τους μηδενίζουμε με το πρώτο λάθος;», τόνισε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ