aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛ«Εισβολή» Ιορδανών και... απαιτήσεις προς τον επίσημο ΑΠΟΕΛ!

«Εισβολή» Ιορδανών και… απαιτήσεις προς τον επίσημο ΑΠΟΕΛ!

Πραγματικά αυτό που συμβαίνει με τους Ιορδανούς φανς του Μούσα Αλ Τάαμαρι, μπορείς να το χαρακτηρίσεις και… εξωπραγματικό. Από τότε που αποκτήθηκε ο Ιορδανός πλάγιος επιθετικός από τον ΑΠΟΕΛ, σε ό,τι… μα ό,τι αναρτηθεί στον επίσημο λογαριασμό των πρωταθλητών στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, θα δείτε σχόλια από Ιορδανούς υποστηρικτές του συμπατριώτη τους άσου. Μιλάμε για μεγάλη τρέλα!

Διαβάστε επίσης: Όταν η Ίντερ ήθελε τον Αλ Τάαμαρι…

Άλλοι αποθεώνουν τον Αλ Τάαμαρι σχολιάζοντας πως «είναι ο καλύτερος παίκτης του ΑΠΟΕΛ», άλλοι προσπαθούν να καταλάβουν όλα όσα σχολιάζουν αρκετοί οι Κύπριοι οπαδοί των γαλαζοκίτρινων και σε μία προσπάθεια τους να απαντήσουν γράφουν… αλαμπουρνέζικα, ενώ κάποιοι εξέφρασαν και απαιτήσεις προς τον επίσημο ΑΠΟΕΛ. Ζητάνε περισσότερες φωτογραφίες του Αλ Τάαμαρι, όπως και ενημέρωση.

Διαβάστε επίσης: Η πρώην ομάδα του Αλ Τάαμαρι απολογήθηκε στον ΑΠΟΕΛ

Βέβαια, υπάρχουν και 2-3 Ιορδανοί φανς που το πήγαν σε… άλλο επίπεδο και σχολίασαν μέχρι και στην ανάρτηση για την επίσημη ανακοίνωση της απόκτησης του Τομάς ντε Βινσέντι, γράφοντας πάλι τα δικά τους! Σε σημείο που προκύπτουν αντιδράσεις από μερικούς ΑΠΟΕΛίστες οι οποίοι κατά κάποιον τρόπο, ζητάνε να γίνεται ένα… φιλτράρισμα στα σχόλια των Ιορδανών!

Διαβάστε επίσης: «Το πρώτο πράγμα που έμαθα εδώ στην Κύπρο είναι…»

Επειδή είναι πάρα πολλά τα σχόλια, αρκεί μία επίσκεψη στην επίσημη σελίδα του ΑΠΟΕΛ στο Facebook, για να αντιληφθείτε όλα όσα διαβάσατε πιο πάνω!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ