aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΕίπε «όχι» και σε ομάδα από το Κουβέιτ

Είπε «όχι» και σε ομάδα από το Κουβέιτ

Ο Σεμίρ Στίλιτς απορρίπτει προτάσεις συνεχώς και παραμένει καθήμενος στο πλουσιοπάροχο συμβόλαιό του που έχει υπογράψει πέρυσι το καλοκαίρι στον ΑΠΟΕΛ.

Ο Βόσνιος επιτελικός μέσος όσο δεν βρίσκει οικονομική προσφορά στο επίπεδο των χρημάτων που αμείβεται από τον ΑΠΟΕΛ (πέραν των 300.000 ετησίως), είναι αποφασισμένος να μην αποχωρήσει. Ο Στίλιτς είπε «όχι» σε ομάδα της Πολωνίας και της Κίνας, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες μας απέρριψε και πρόταση από ομάδα του Κουβέιτ.

Ο Βόσνιος άσος δεν επιθυμεί απλώς καλύτερα χρήματα από αυτά που προμηνύει το συμβόλαιο του στον ΑΠΟΕΛ, αλλά και να αγωνιστεί σε μία ομάδα μέσω της οποίας να διαπρέψει για να ξανακληθεί στην Εθνική Βοσνίας/Ερζεγοβίνης.

Μάλιστα, όπως γράψαμε ξανά, από τη στιγμή μάλιστα που οι γαλαζοκίτρινοι βρίσκονται σε αναζήτηση του επιθετικού που θα κάνει τη διαφορά, δεν μπορούν να μιλήσουν, ούτε να κάνουν την υπέρβαση όσο παραμένουν «δέσμιοι» του Στίλιτς. Παράλληλα, ο προγραμματισμός κάνει βήμα σημειωτόν, παρότι ο λόγος που δεν προχωρά δεν είναι μόνο ο Στίλιτς.

Πέρα από τον Στίλιτς, βέβαια, να πούμε ότι στο ψάξιμο για νέα ποδοσφαιρική στέγη βρίσκονται και οι Ματέους Πιατκόφσκι, Τζόρντι Κοδίνα, για τους οποίους δεν υπάρχει κάποια πρόταση, με αποτέλεσμα το θερμόμετρο της αγωνίας να ανεβαίνει στον ΑΠΟΕΛ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ