aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΕίπε «καλημέρα» με Μπερτόλιο, κι έσβησε τα φώτα! (vid & pics)

Είπε «καλημέρα» με Μπερτόλιο, κι έσβησε τα φώτα! (vid & pics)

TOY ΧΡΙΣΤΟΥ ΘΕΟΧΑΡΟΥΣ

Χάρις σε γκολ του Μπερτόλιο στο 5’ ο ΑΠΟΕΛ κέρδισε με 1-0 την Καρμιώτισσα στο ΓΣΠ και πλέον σκέφτεται τον αγώνα με την Αθλέτικ Μπιλμπάο την προσεχή Πέμπτη στο «Σαν Μαμές» στο πλαίσιο της φάσης των «32» του Γιουρόπα Λιγκ (πρώτος αγώνας)…

Ήταν φανερό πως οι γαλαζοκίτρινοι έκαναν μερική συντήρηση δυνάμεων ενόψει του πολύ σημαντικού αγώνα με τους Βάσκους, όμως, η χαλαρότητα που επέδειξαν μετά το γκολ του Αργεντινού μέσου μέχρι το τελευταίο δεκάλεπτο, δεν σημαίνει πως κινδύνεψαν ιδιαίτερα.

Οι ποδοσφαιριστές του Τόμας Κρίστιανσεν είχαν τον έλεγχο, οι ερυθρόμαυροι απείλησαν ελάχιστα, όμως, όσο το σκορ ήταν 1-0 όλα ήταν ανοικτά. Ο Μπερτόλιο σκόραρε με βολέ εντός περιοχής στο 5’ έπειτα από ωραίο συνδυασμό με τον Αλωνεύτη και πέραν από κάποιες καλές στιγμές με τον τελευταίο μετά την επίτευξη του τέρματος και δύο κλασικές ευκαιρίες με τον Ντε Καμάργκο στο τελευταίο δεκάλεπτο, δεν κατέγραψαν κάτι άλλο αξιόλογο.

Επίσης, ο ΑΠΟΕΛ ήταν ευάλωτος στα λάθη και αν οι Πολεμιδιώτες είχαν καλύτερη απόδση στην αναμέτρηση, ίσως να μπορούσαν να κάνουν την έκπληξη. Η Καρμιώτισσα ολοκλήρωσε με δέκα παίκτες την αναμέτρηση λόγω αποβολής του Σταύρου με απευθείας κόκκινη κάρτα για επικίνδυνο φάουλ στον Γιαννιώτα στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης.

Σωστή ήταν η υπόδειξη του διαιτητή Κώστα Ψευδιώτη να αποβάλει με απευθείας κόκκινη κάρτα τον Σταύρου για φάουλ στον Γιαννιώτα. Στον  διαιτητή, όμως, ξέφυγαν φάουλ και κίτρινες κάρτες. Στο 30ό λεπτό κακώς υποδείχθηκε σε θέση οφσάιντ ο Πόλιανετς που έφευγε απειλητικά προς την περιοχή των γαλαζοκιτρίνων.

Δείτε πιο κάτω την ταυτότητα, το φωτορεπορτάζ και το live…

Καρμιώτισσα (Λιάσος Λουκά)Ντραγκόγιεβιτς, Σάλιακας, Βοσκανιάν, Λογκόμπ, Γουίλερ, Βαττής (64′ Σταύρου), Αρότσα (64′ Πάσεκ), Αντάμοβιτς, Μανογιάν (79′ Όρντος), Πόλιανετς, Μπάρμπαρο.

ΑΠΟΕΛ (Τόμας Κρίστιανσεν)Βάτερμαν, Αρτυματάς, Γιαμπερέ, Μερκής, Ιωάννου, Γιαννιώτας, Βινίσιους, Μοράις, Αλωνεύτης (63′ Βάντερ), Μπερτόλιο (78′ Κάνιας), Σωτηρίου (79′ Ντε Καμάργκο).

Σκόρερ: 5′ Μπερτόλιο.

ΚίτρινεςΣάλιακας, Αρότσα, Γουίλερ, Πόλιανετς / Ιωάννου, Ντε Καμάργκο.

ΑποβολέςΣταύρου (απευθείας κόκκινη).

Στάδιο: ΓΣΖ.

Διαιτητής: Κώστας Ψευδιώτης.

Α’ βοηθός: Παύλος Γεωργίου.

Β’ βοηθός: Κυριάκος Κυριάκου.

Τέταρτος: Δημήτρης Μασιάς.

Παρατηρητής διαιτησίας: Ανδρέας Ξάνθου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ