aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΕίναι πολλά (και) τα λεφτά

Είναι πολλά (και) τα λεφτά

ΤΟΥ ΙΑΚΩΒΟΥ ΚΑΚΟΥΡΗ

Για τον Απόλλωνα έχει σημασία να προκριθεί στους ομίλους του Europa League, όχι μόνο για αγωνιστικούς λόγους, αλλά και για οικονομικούς, καθώς τα λεφτά που θα μοιράσει η ΟΥΕΦΑ στις ομάδες που θα συμμετέχουν στους ομίλους είναι πολλά.

Αν λοιπόν οι κυανόλευκοι καταφέρουν και πάρουν την πρόκριση σε βάρος της Μίντιλαντ αυτόματα το ταμείο τους θα πιστωθεί με 2.600.000 ευρώ, συν οι 460.000 ευρώ που έχει εξασφαλισμένες μέχρι τώρα, το ποσο φτάνει αυτόματα τα 3.000.000 ευρώ. Χώρια τα έσοδα από το market pool, τα εισιτήρια, τις διαφημίσεις και από τις πιθανές νίκες ή και ισοπαλίες, που θα πετύχει στον όμιλο, το εν όλιγον θα έχει έσοδα κοντά στα πέντε με έξι εκατομμύρια.

Αντίθετα αν η ομάδα της Λεμεσού δεν καταφέρει να προκριθεί σε όμιλο και η πορεία του τερματιστεί στον αγώνα με τη Μίντιλαντ, θα πάρει άλλες 245.000 ευρώ, που θα προστεθούν στις ήδη 460.000 ευρώ, συν τα οποιαδήποτε άλλα έσοδα είχε μέχρι τώρα. Ένα ποσό λίγο πάνω από το 1.000.000 ευρώ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ